Ejeren er holdt op med at dele sit Sharesub-abonnement. Hvad kan jeg gøre?
Ejeren er holdt op med at dele sit Sharesub-abonnement. Hvad kan jeg gøre?

Er tjenesten blevet afbrudt af en ejer på Sharesub? Delingen fortsætter, men tjenesten er stoppet? Alt, hvad du behøver at vide.

Julianne avatar
Skrevet af Julianne
Opdateret over en uge siden

Jeg har lige modtaget en e-mail, der fortæller mig, at ejeren er holdt op med at dele abonnementet. Hvad sker der nu?

Abonnenter har ingen tidsbegrænsning: de kan stoppe deres abonnement, når de vil. Men hvad med medabonnenter?

• Hvis du abonnerede i denne måned, vil du automatisk modtage en fuld refusion.

• Hvis du har abonneret på denne service i mere end en måned, vil du blive refunderet på en pro-rata basis, dvs. i henhold til det antal dage, du ikke har haft adgang til platformen.

Lad os illustrere det med et eksempel

En bruger har haft et X-abonnement i 3 måneder, som han betaler €10 for om måneden. Ejeren stopper abonnementet den 15. i måneden. Sharesub refunderer derefter €5, da brugeren var i stand til at udnytte abonnementet i den første halvdel af måneden.

Ejeren har suspenderet sit abonnement på platformen, men ikke sin deling på Sharesub. Hvad kan jeg gøre?

Nogle gange opsiger ejerne deres abonnement på tjenesten uden at stoppe deres deling på Sharesub. I dette tilfælde skal du som medabonnent åbne en klage og anmode om tilbagebetaling.

Der er en forsinkelse på 24 timer, før klagen kan behandles, men denne sikkerhedsforanstaltning er nødvendig, så vores moderatorer kan blive enige om den dom, der passer bedst til den enkelte sag.