Netflix 🎬

Hvordan deler og tilslutter jeg mig et Netflix-abonnement på Sharesub? For alle dine spørgsmål om streaminggiganten, klik her!

Julianne avatar
Skrevet af Julianne
Opdateret over en uge siden

Netflix er en videostreamingplatform, der tilbyder et stort katalog af film, serier og dokumentarer, der er tilgængelige via et månedligt abonnement. Det giver brugerne mulighed for at streame indhold til en række forskellige enheder, hvilket giver en on-demand underholdningsoplevelse.

Virker abonnementsdeling med Netflix?

Ja, abonnementsdeling med Netflix virker!

Ved at dele dit Netflix-abonnement på Sharesub kan du altid få glæde af dit abonnement til den bedste pris. Netflix tilbyder også en ny funktion (den ekstra abonnent) til nogle af deres abonnementer. Disse nye funktioner er allerede blevet introduceret i mange lande, og Sharesub vil med glæde guide dig igennem dem! 😉

I hvilke lande er Netflix tilgængelig?

Netflix er tilgængelig for streaming i over 190 lande, herunder de følgende: Belgien, Østrig, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Storbritannien.

Kataloget over serier og film varierer fra land til land og over tid.

Netflix er ikke tilgængelig i : Kina, Krim, Nordkorea, Rusland og Syrien.

Hvordan opdeler jeg mit Netflix Standard/Premium-abonnement?

Som forklaret i artiklen"Hvordan deler jeg et abonnement på Sharesub ?", kan du dele dit abonnement fra siden Shared Subscriptions.

Du skal give adgang til din konto, hvis du deler et Standard- eller Premium-abonnement, ellers vil dit abonnement ikke være synligt for vores brugere.

Dit abonnement er valideret, og dine første medabonnenter får del i din andel! Følg disse enkle trin:

• Opret forbindelse til Netflix-platformen.

• Klik på din avatar i øverste højre hjørne.

• Vælg "Ændre profiler".

• Opret en individuel profil for hver bruger.

Hver medabonnent har ret til unik adgang fra sin egen profil. For ekstra sikkerhed skal du huske at tilføje en PIN-kode til hver profil.

​​

Hvad er indstillingen Ekstra abonnent? Hvordan fungerer det?

Kontohavere kan købe en ekstra abonnent og invitere op til to personer uden for deres husstand til at bruge Netflix. En ekstra abonnent har sin egen profil, konto og adgangskode, men betalingen for deres abonnement varetages af ejeren af andelen på Netflix.

Den ekstra udgift på 5,99 € pr. abonnent øger prisen på et Netflix Premium-abonnement fra 19,99 € til 31,97 € (for 2 ekstra abonnenter).

Hvis du deler din Netflix-konto på Sharesub, dækker abonnenten en del af udgifterne til dit hovedabonnement og de samlede udgifter til tilvalget, hvilket reducerer dine udgifter, samtidig med at det kommer dine medabonnenter til gode! 😃

Når man tilslutter sig denne type andel, skal medabonnenten give sin e-mailadresse til ejeren, som sender dem en invitation via e-mail. Klik derefter på e-mailen, og følg linket. Medabonnenten vil derefter kunne oprette sin ekstra abonnentkonto ved selv at definere en adgangskode.

Hvordan tilføjer jeg en ekstra abonnent på Netflix?

På din kontoside skal du gå til "Køb en ekstra abonnementsoption".

• Klik på"Næste".

• Tjek og bekræft det nye betalingsbeløb og faktureringsdatoen.

• Vælg"Aktivér ekstra abonnent".

• Konfigurer den ekstra abonnent ved at indtaste deres navn, e-mailadresse og din.

• Den ekstra abonnent vil modtage en invitations-e-mail.

Du kan også klikke på "Yderligere abonn enter". > Klik på "Manage additional subscribers" for at kopiere invitationslinket og sende det direkte til den pågældende via Sharesub chat.

Hvordan bruger jeg Netflix på mit fjernsyn?

Selvom en konto ifølge Netflix' brugsbetingelser ikke må deles med personer uden for din husstand, er det teknisk muligt at dele din Netflix-konto med brugere på andre adresser; du har ret til at oprette forbindelse fra andre steder end den husstand, der er knyttet til din konto.

Uanset om du har en iOS- eller Android-enhed, kan du projicere eller caste dit indhold på dit tv. På den måde kan du fortsætte med at se med på den store skærm. Du kan også bruge et HDMI-kabel til at tilslutte en computer til dit fjernsyn. For mere information om de trin, der skal følges, kan du læse følgende artikel.

Hvis dette ikke passer dig, er den anden løsning at skifte til den nye kontodelingstilstand: den ekstra abonnent. Vi har skrevet en artikel om dette emne, som vi stærkt anbefaler, at du læser.

Hvordan abonnerer jeg på Netflix?

For at gøre det skal du tilmelde dig siden: Netflix Subscription Sharing.

Vælg den type abonnement, du er interesseret i (Premium, Standard, + 1 eller 2 abonnenter). Vælg mellem de forskellige abonnementer, der tilbydes, ved at klikke på linket"Abonner".

I det givne eksempel er der tale om et Netflix Standard-abonnement.

Hvis tilbuddet svarer til det, du ledte efter, skal du bekræfte det ved at klikke på den anden overskrift"Jeg abonnerer". Du vil derefter blive omdirigeret til betalingssiden.

Bemærk, at brugerne betaler en forholdsmæssig andel af den aktuelle måned for den første måned, hvilket repræsenterer en betydelig økonomisk fordel. I eksemplet ovenfor tilmelder brugeren sig abonnementet den 28. i en 30-dages måned.

På denne side skal du indtaste dine betalingsoplysninger og bekræfte betalingen med din mobilapplikation.

Det var det, du har tilmeldt dig dit Netflix-abonnement!

Hvis du vil finde dine loginoplysninger eller kontakte ejeren, skal du klikke på knappen"Gå til abonnementsoplysninger" eller gå til siden Abonnementer.