Tillid og sikkerhed
Hvad er risikoen ved at dele mit abonnement? ⚠️
Opdateret over en uge siden

Sitet sigter mod at skabe et tillidsbånd mellem ejere og abonnenter ved at garantere og sikre økonomisk udveksling og deling. Her er nogle nyttige oplysninger, der kan hjælpe dig med at forstå udfordringerne ved abonnementsdeling.

SHARESUB SIKRER DELING AF ABONNEMENTER

Det er afgørende, at alle udvekslinger med andre brugere udelukkende finder sted på Sharesub. Beskeder, betalingsanmodninger osv. skal sendes via vores interne beskedsystem.

For sæsonkortholdere

Sharesub sikrer, at alle medabonnenter er beskyttet mod ondsindede udlejere.

• Langsigtet garanti: Ejere skal levere en kontinuerlig service hele måneden for at modtage deres betalinger.

• Programmet "Buyer Protection": I tilfælde af fejl kan du tale med ejeren via den dedikerede chattjeneste og om nødvendigt indgive en klage.

• Identitetsbekræftelse: Ejere skal bekræfte deres identitet hos vores bankpartner, før de kan hæve deres penge.

• Databeskyttelse: Alle udvekslinger foregår via vores sikre, krypterede beskedsystem for at forhindre lækage af oplysninger.

For mere information om de forebyggende foranstaltninger, der er tilgængelige for dig, se venligst artiklen: "Køberbeskyttelse" program.

For sæsonkortholdere

Vi tilbyder en komplet betalingsservice for medabonnenter.

• Sikring af din indtægt: Når en bruger tilmelder sig et abonnement, trækker vi garantier på deres betalingskort.

• Afvikling af betaling: I tilfælde af et problem vil vi kontakte medabonnenten og deaktivere deres konto, indtil en ny funktionel betalingsmetode er leveret. For flere detaljer, klik her.

• Informationsbeskyttelse: Alle dine data er sikre takket være avanceret kryptering.

• Personlig support : Hvis du opdager en uautoriseret ændring i dit delte abonnement, kan du begrænse adgangen for den problematiske bruger og informere os via chatten.

FORSTÅ DE TRE TYPER AF DELING

I. Delt abonnement via link

Denne type deling omfatter abonnementer som Spotify, Deezer, Duolingo osv.

Delt abonnement via link

Når deltageren tilmelder sig dit abonnement, vil de få adgang til dit invitationslink, som de skal tilmelde sig. Dette link fører dem til en ny fane, hvor de vil blive bedt om at oprette en konto eller forbinde til deres eksisterende konto. Han vil derefter være medlem af din abonnementsgruppe.

II. Delt abonnement via invitationsmail

Denne type deling omfatter abonnementer: Youtube, Netflix + 1 eller 2 abonnenter, Microsoft 365...

Delt abonnement via invitationsmail

Når du tilmelder dig dit abonnement, skal medabonnenten give dig sin e-mailadresse, og du skal sende dem en invitation til at oprette deres egen unikke konto med deres egen adgangskode. Det faktum, at du er registreret hos din gruppe, betyder, at de vil drage fordel af tjenesten, men de vil ikke have kontrol over din konto.

III. Delt abonnement via identifikatorer

Denne type deling omfatter abonnementer som Netflix, Disney, Cyberghost, Dazn...

Delt abonnement via identifikatorer

Som ejer skal du angive dine loginoplysninger for at give dine medabonnenter mulighed for at oprette forbindelse til tjenesten. Sørg for at vælge en unik adgangskode. Når brugeren er logget ind, har han/hun adgang til den profil, du har oprettet til ham/hende. Hvis brugeren vælger at forlade dig, skal du slette deres profil.

Med denne delingstilstand kan brugeren interagere med din konto og foretage ændringer i abonnementet, men de vil ikke have nogen effekt, da de kræver din validering (e-mailadvarsel, SMS osv.). Så du bevarer kontrollen, især fordi det kun er dig, der har adgang til din postkasse.

Hvis du ikke ønsker at løbe risikoen for denne ulejlighed, kan du vælge kun at dele abonnementer, der fungerer via e-mail/linkinvitation.