Spotify 🎶
Opdateret over en uge siden

Spotify, musikstreamingplatformen, tilbyder en rig samling af sange og podcasts.
Med et månedligt abonnement kan brugerne lytte til ubegrænset musik, oprette personlige afspilningslister og nyde en unik on-demand lydoplevelse.

Fungerer abonnementsdeling med Spotify?

Ja, Spotify Duo- og Family-konti er sat op til deling. Med Duo-pakken kan du invitere din ægtefælle, din bofælle eller bare en medabonnent. Med familietilbuddet kan du invitere op til 5 ekstra personer!

I hvilke lande er Spotify tilgængelig?

Spotify er tilgængelig i over 190 lande, herunder følgende:

Albanien, Andorra, Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova, Monaco, Holland, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien. Placeringen af din Spotify-konto bestemmes af, hvor du har registreret dig. Premium-abonnenter kan rejse overalt uden at skulle ændre deres kontoindstillinger. For gratis konti er brug i et andet land eller en anden region tilladt i højst 14 dage.

Hvor mange enheder kan jeg bruge til at nyde mit Spotify-abonnement?

For familieabonnementet kan hver konto installere Spotify og bruge det på 5 enheder (dvs. 6 brugere * 5 enheder i familien), men det er kun muligt at lytte på én enhed ad gangen pr. konto. For Duo-abonnementet er det samme princip, men du er begrænset til to konti (dvs. 2 brugere * 5 enheder). Du kan ikke bruge Spotify på to enheder på samme tid fra den samme konto. Du kan oprette forbindelse til flere enheder efter eget valg, men hvis du starter afspilning på en anden enhed, vil den slå musikken fra på den første. Så du kan kun streame din musik til én enhed.

Hvordan deler jeg mit Spotify-abonnement?

Som abonnent skal du først oprette din postadresse, før du inviterer dine medabonnenter fra din Spotify-konto.
Kopier derefter invitationslinket fra Spotify, og sæt det ind på din fælles abonnementsside for at invitere dem.

På siden for dit delte abonnement skal du indtaste linket til Spotify-invitationen og den postadresse, der er knyttet til dit delte Spotify-abonnement.

Indehaveren af Spotify-familiepakken kan invitere eller fjerne medlemmer via deres administrationsside.

• Gå til din kontoside.

• Vælg Administrer medlemmer på fanen Abonnementer.

• Vælg Tilføj eller fjern medlemmer.

Gæster modtager et link til at deltage og skal :

• Log ind (eller registrer dig) med deres konto.

• Bekræft den adresse, som abonnementsejeren har angivet.

Hvordan tilmelder jeg mig et Spotify-abonnement?

For at deltage i et Spotify-abonnement skal du gå til:Spotify Subscription Sharing.

Vælg den type abonnement, du ønsker at tilmelde dig (familie eller duo). Du vil derefter blive bedt om at vælge en ejer. Når du har truffet dit valg, skal du klikke på afsnittet "Abonner".

I det givne eksempel er det et Spotify Family-abonnement.

Hvis tilbuddet svarer til det, du ledte efter, skal du bekræfte det ved at klikke på den anden overskrift"Jeg abonnerer".
Du vil derefter blive omdirigeret til betalingssiden.

Bemærk, at brugerne betaler en pro rata af den aktuelle måned for den første måned, hvilket udgør en betydelig økonomisk fordel. I skærmbilledet ovenfor tilmelder brugeren sig abonnementet den 28. i en 30-dages måned.

På denne side skal du indtaste dine betalingsoplysninger og bekræfte betalingen ved hjælp af din mobilapplikation.

Det var det, du har oprettet dit Spotify-abonnement!

Hvordan kan jeg drage fordel af mit nye Spotify-abonnement?

For at få glæde af dit nye abonnement skal du gå ind på din konto og tilmelde dig siden Abonnementer.

Klik derefter på"Vis detaljer" for dit Spotify-abonnement.

Derefter skal du blot kopiere og indsætte invitationslinket i dit søgefelt.

Kopier invitationslinket, og sæt det ind i en ny fane i din browser. Når du har indsat linket, bør du blive omdirigeret til Spotify-siden, og følgende besked bør vises:

Når du har nået linket, skal du logge ind på din Spotify-konto.

Klik på"Acceptér invitation", og log ind på din Spotify-konto (med dine egne login-oplysninger). Når du er logget ind, kommer du til en side, hvor du bliver bedt om at indtaste din adresse. Kopier og indsæt den adresse, som abonnementsejeren har delt, på Sharesub.

Til sidst tilføjer du den adresse, som ejeren har oplyst, og knytter den til din konto.

Nu kan du nyde dit abonnement!

Advarsel: Hvis linket er udløbet, kan du prøve at åbne det i privat tilstand i din browser. Hvis det ikke lykkes, skal du bede pakkehåndteringen om at sende en ny invitation.

Jeg kan ikke ændre min Spotify-familie i 12 måneder, hvordan bliver jeg medlem af en ny?

Spotify begrænser antallet af familieændringer, du kan foretage; du kan kun blive medlem af en ny familie med den samme konto 12 måneder efter, at du har forladt din første familie. For at omgå denne begrænsning skal du: Oprette en ny Spotify-konto med en anden e-mailadresse eller bruge din eksisterende e-mailadresse. De fleste postkasser (gmail, outlook, hotmail) understøtter aliasser. Hvis din e-mailadresse er [email protected], kan et muligt alias være [email protected]. Tegnet "+" definerer aliaset.

E-mails, der modtages på e-mailadressen [email protected], vil dog ankomme til din postkasse [email protected]. Før du logger ud af din gamle konto, skal du huske at gøre de playlister, du vil hente, offentlige. For at finde ud af, hvordan du gør dine playlister offentlige eller får adgang til dem fra din nye konto, bedes du læsefølgende artikel om emnet.