Hvorfor forskellige flag under hvert abonnement? 🏁

Hvis et abonnement har et flag fra et land, jeg ikke bor i, kan jeg så stadig abonnere?

Julianne avatar
Skrevet af Julianne
Opdateret over en uge siden

Sharesub angiver placeringen af ejeren af abonnementet for at undgå problemer med geografiske begrænsninger på visse platforme. Nogle platforme accepterer kun abonnementsdeling mellem folk, der bor i samme område.

Nogle abonnementer er ikke kompatible overalt, så sørg for at tjekke, hvor du befinder dig, før du tilmelder dig!

Sharesub har opsat landefilter for at gøre browsing lettere

Fra hjemmesiden skal du klikke på den hvide knap og vælge dit bopælsområde fra listen :

Ved at vælge den tjeneste, du er interesseret i, kan du også vælge det tilsvarende område. Til højre vises de abonnementer, der er tilgængelige for adgang fra det valgte område. Flaget svarer til deres oprindelse.

Takket være dette filter behøver du ikke længere at sortere i alle abonnementerne: Vælg dit bopælsområde for at undgå problemer med abonnementer og platforme.