Hvordan ved jeg, om abonnementet virker i mit land? 🗺️

Kan vi tilmelde os et abonnement, der tilbydes af en person, som ikke bor i samme land/region som os på Sharesub?

Julianne avatar
Skrevet af Julianne
Opdateret over en uge siden

Alle de abonnementer, der er tilgængelige på Sharesub, er tilgængelige og fungerer i nogle regioner, men ikke i andre.

For at se, hvilke abonnementer der er tilgængelige, skal du klikke på rullemenuen til venstre på vores hjemmeside (markeret med rødt nedenfor) og vælge din region.

De viste abonnementer er funktionelle for den valgte region.

Advarsel: Hvis du bevidst tilmelder dig et abonnement, der ikke er tilgængeligt i din region, kan du muligvis ikke få adgang til andelen på grund af de geografiske begrænsninger, som platformene har indført.