Alle samlingerKøb Adgang og eftersalg
Mit abonnement virker ikke. Hvordan åbner jeg en sag? 📝

Hvordan opretter jeg et krav og anmoder om tilbagebetaling?

Opdateret over en uge siden

Sharesub beskytter sine købere

Hos Sharesub har du ved ethvert køb systematisk beskyttelse af medabonnenter, og vi sikrer, at dit abonnement fungerer korrekt.

Køb ikke identiske abonnementer, mens du venter på svar fra en arrangør: Så snart du afgiver en bestilling, er du bundet for den aktuelle måned, hvis abonnementet fungerer godt.

Du kan til enhver tid, og i tilfælde af en funktionsfejl, oprette en klage over et abonnement, du har tilmeldt dig.

⚠️ Du skal have kontaktet ejeren via chat for mindre end 72 timer siden, ellers vil knappen til at åbne en tvist ikke blive aktiveret, som i følgende eksempel:

Pas på! Hvis du ikke sender en besked til ejeren med en beskrivelse af problemet, vil der blive vist en besked, før der åbnes et krav!

Sådan åbner du en skadeanmeldelse

Efter at have kontaktet aktiearrangøren for mindre end 72 timer siden og ikke fået noget svar, skal du gå til subscriptions reached.
Vælg det abonnement, der forårsager problemet, ved at klikke på knappen "Se detaljer".

Vælg det abonnement, der ikke fungerer.

Gå til fanen"Management".
Derefter kan du klikke på knappen "Claim".

Åbn kravet på fanen Administrer tilsluttede abonnementer.

Vælg årsagen til klagen, og vælg "Åbn en tvist".

Vælg årsagen til kravet, før du åbner en tvist.

Vi giver 24 timer til at løse situationen med ejeren af abonnementet.

Hvis abonnementet ikke virker eller ikke er kompatibelt, vil du blive refunderet. Hvis ejeren løser dit problem, inden denne tid er gået, kan du lukke kravet.

Hvordan lukker jeg et krav som medabonnent?

Når problemet er løst med ejeren, skal du gå tilbage til den pågældende abonnementsside og klikke på "Luk krav".

Bemærk, at kontakt med vores operatører via e-mail/chat ikke er ensbetydende med, at der oprettes en sag!