Spring videre til hovedindholdet

Prioriteret genabonnement: sådan fungerer det, sådan finder du det, og sådan deaktiverer du det

Prioriteret genabonnement er et automatisk genabonnement på et nyt identisk abonnement, når et abonnement afsluttes som følge af en reklamation, der er godkendt af moderationen, eller fordi delingen stoppes af den person, der organiserer delingen.

🔎 Prioriteret genabonnement

Hvad er det?

Hvis dit abonnement afsluttes, uden at du selv har forladt det (reklamation godkendt, ejeren har stoppet delingen, eller ejeren har fjernet dig), tilføjer det prioriterede genabonnement dig automatisk til et andet identisk abonnement: samme tilbud, samme land, hos en anden ejer.

Du behøver ikke selv at lede efter en ny gruppe.


Gælder det for mit abonnement?

Kun hvis alle følgende betingelser er opfyldt:

  • Muligheden „Prioriteret genabonnement“ findes for dette tilbud: den vises under fanen „Administration“ for abonnementet. Hvis du ikke kan se den, er denne mulighed ikke tilgængelig for tilbuddet;

  • muligheden er aktiveret (den er aktiveret som standard, når den findes), og du har ikke deaktiveret den, da du oprettede din reklamation;

  • du har ikke selv forladt abonnementet;

  • du har ikke allerede et andet aktivt abonnement med samme tilbud;

  • et identisk, offentligt abonnement med en ledig plads var tilgængeligt på tidspunktet, hvor abonnementet blev afsluttet;

  • betalingen for det nye abonnement blev godkendt.


Hvordan finder jeg mit nye abonnement?

Det vises under dine Tilmeldte abonnementer ved siden af det gamle, med sin egen ejer og sin egen chat.

Adgangsoplysningerne findes på abonnementets side eller bliver sendt til dig af den nye ejer i denne chat.

Det nye abonnement har sin egen betaling, som foretages med din gemte betalingsmetode.

Der vises ikke noget?

Det betyder, at der ikke var noget identisk abonnement tilgængeligt, eller at betalingen blev afvist (i så fald modtager du en e-mail om, at betalingen ikke lykkedes).

Du kan selv tilmelde dig et nyt abonnement fra kataloget, efter at du har opdateret din betalingsmetode, hvis det er nødvendigt.

Dit gamle abonnement refunderes i henhold til afgørelsen på reklamationen eller afslutningen af delingen.


Hvordan deaktiverer jeg muligheden?

Under „Tilmeldte abonnementer“ › „Se detaljer“ › fanen „Administration“ › „Prioriteret genabonnement“ skal du deaktivere kontakten.

Når du opretter en reklamation, kan du også fjerne markeringen for prioriteret genabonnement.


Du ønskede ikke dette nye abonnement, eller du har allerede tilmeldt dig en anden gruppe?

Forlad ikke det nye abonnement: skriv til os via „Kontakt Sharesub-support“ og angiv begge abonnementer.

Hvis du forlader abonnementet, mister du muligheden for at få en refundering.

Besvarede dette dit spørgsmål?