Hvordan tilmelder jeg mig et Sharesub-abonnement?
Benjamin Rodriguez avatar
Skrevet af Benjamin Rodriguez
Opdateret over en uge siden

Det kunne ikke være nemmere at tegne et Sharesub-abonnement. Indtast blot den platform, du ønsker at deltage i, i søgefeltet.

Vælg derefter mellem de muligheder, du får præsenteret.

Du vil derefter blive bedt om at vælge en ejer. Når du har truffet dit valg, skal du klikke på afsnittet "Abonner".

Det er vigtigt at bemærke, at hvis du vælger et abonnement med en øjeblikkelig adgangsbadge, vil du få direkte adgang, så snart betalingen er foretaget.

Så skal du bare betale for dit abonnement. Din bank vil bede dig om at godkende betalingen for at afslutte transaktionen. Du kan være sikker på, at dine kortnumre aldrig vil blive videregivet til andre brugere. Når du foretager betalinger på Sharesub, bruger du en sikker betalingsserver, der er SSL (https) og PCI-DSS-kompatibel fra vores bankpartnere. Dine data er krypterede for optimal sikkerhed.

Vi håber, du nyder dit besøg på Sharesub!