Hvordan sletter jeg min Sharesub-konto? 🔚

Hvordan sletter jeg min Sharesub-konto og mine data? Hvad med mit bankkort?

Julianne avatar
Skrevet af Julianne
Opdateret over en uge siden

Vil du slette din Sharesub-konto? Før du træffer en så radikal beslutning, så lad os lige overveje de fordele, du vil miste.

💸 Maksimer din opsparing: Pas på din pengepung, og lad dine hårdt tjente euro blive, hvor de hører til.
🗝️ Nyd premium-tjenester: Drag fordel af kvalitetsabonnementer uden at sprænge banken.
🎉 Spred glæden: Med abonnementsdeling gør vi tjenester tilgængelige for flere mennesker!

Hvis du på trods af dette stadig ønsker at afslutte din oplevelse på vores platform, er her de trin, du skal følge.

Af sikkerhedsmæssige årsager kan bankkort først fjernes måneden efter, at et abonnement er købt. Du kan slette dem fra "Betalingskort".

Sådan sletter du din Sharesub-konto

Deltag i "Indstillinger"-siden på din konto.

Når du er nået til sidenIndstillinger"-siden, skal du klikke på fanen "Sletning".

Fra denne fane skal du skrive beskeden i det tilsvarende felt og klikke på den røde knap"Slet min konto" til højre for feltet.

⚠️ For at slette din konto skal du sørge for, at du ikke har nogen aktuelle abonnementer (delte eller tilknyttede).