Tillid og sikkerhed
Abonnementet er mistænkeligt 🤨
Benjamin Rodriguez avatar
Skrevet af Benjamin Rodriguez
Opdateret over en uge siden

Har du tilmeldt dig et fungerende abonnement, men har mistanke om, at abonnementet er en stjålet eller svindlet konto?

Vi opfordrer dig til at informere kundeservice så hurtigt som muligt via chat. Husk at tage billeder eller screenshots for at underbygge dine påstande. Rapporterne vil derefter blive undersøgt af vores Sharesub-kontrolteam, som vil gribe ind, hvis det er nødvendigt.

Du kan være helt rolig. Som en del af vores bestræbelser på at sikre, at Sharesub-abonnementerne fungerer problemfrit for vores brugere, er vi konstant på udkig efter enhver form for usædvanlig aktivitet på vores platform. Vi gør dette ved hjælp af vores egen skræddersyede software til afsløring af svindel, et dedikeret moderationsteam eller en kombination af begge; vi beskriver disse oplysninger i de følgende artikler: Betalingssikkerhed og Hvad er risikoen ved abonnementsdeling?

Hvis der opstår problemer med adgangen til platformene, opfordrer vi dig til at åbne en klage fra din Sharesub-konto. Vi behandler ikke refusionsanmodninger via e-mail/chat, og hvis du kontakter os via disse kanaler, er det ikke ensbetydende med, at du indleder en klagesag! Vores dedikerede team vil undersøge problemet og om nødvendigt udstede en refusion.

For at åbne et krav, se venligst artiklen: Hvordan åbner jeg et krav?