Betaling og overførsel
Jeg har modtaget en advarsel om mislykket betaling
Benjamin Rodriguez avatar
Skrevet af Benjamin Rodriguez
Opdateret over en uge siden

Jeg har modtaget en sms eller e-mail om, at betalingen er mislykkedes

Hvis du har modtaget denne besked, betyder det, at transaktionen ikke kunne gennemføres: Da du forsøgte at forny dit abonnement for den kommende måned, oplevede vi en fejl med dit bankkort. Ret det hurtigt, så du ikke mister dit abonnement.

🏦 De mest almindelige betalingsfejl

• Udløbet betalingskort: angiv venligst et andet kort

• Betalingsgrænse nået eller mangel på penge: Du kan øge din betalingsgrænse, normalt direkte fra din bankapplikation.

• Anmodning fra banken om at godkende dit kort igen i 3DSecure: I dette tilfælde vil du have modtaget en anden e-mail med et link, du skal følge for at validere det. Du vil blive præsenteret for en forenklet side med en enkelt knap, du skal klikke på for at genstarte betalingen.

👉 For at rette op på dette problem

Log ind på din Sharesub-konto, og tilføj et nyt betalingskort fra kortsiden. Hvis du ønsker at bruge det samme kort, og du har de nødvendige midler, kan du tilføje det samme kort for at genstarte betalingen.

Hvis dit kort skal fornyes, kan du tilføje et andet kort, som du kan slette, når du har afleveret dit hovedkort. Hvis det er nødvendigt, kan du endda bruge en betroet tredjeparts abonnement (ægtefælle osv.), da du vil kunne slette det for den følgende måned.

⚠️ Advarsel: Hvis du ikke betaler med succes, vil ejeren af abonnementet blive informeret, og du vil blive fjernet fra abonnementet. Det er lige så smertefuldt for dig som for ejeren af abonnementet, der så er nødt til at ændre adgangskoderne eller ændre abonnementet. I nogle tilfælde (Spotify, Youtube...) kan du ikke skifte gruppe flere gange om året.