Min konto
Hvordan validerer jeg mit telefonnummer? 📞

Alle de trin, du skal følge for at validere dit telefonnummer og dele dine abonnementer på Sharesub.

Julianne avatar
Skrevet af Julianne
Opdateret over en uge siden

For at dele dine abonnementer på Sharesub skal du tjekke din Sharesub-konto. For at gøre dette skal du validere din e-mailadresse og dit telefonnummer 📲.

Når du har afsluttet din registrering, skal du klikke på"Validering" øverst på skærmen fra din kontoside.

En SMS-bekræftelseskode vil automatisk blive sendt til dig. Når du har modtaget koden, skal du indtaste den i det felt, der vises på din skærm fra Sharesub-siden:

Hvis du ikke har modtaget en kode, kan du sende den til dig selv igen ved at klikke på"Send kode igen".

Når koden er indtastet og valideret, vil dit telefonnummer blive noteret som valideret.

Sørg for, at ejerskabet af din e-mailadresse også er valideret. For at gøre dette har vi en vejledning lige her.

Hvis du på trods af dette stadig ikke kan validere dit mobilnummer, og det faktisk er et europæisk nummer, bedes du kontakte vores kundeservice.