Jeg kan ikke se min tilbagebetaling på min bankkonto

Forstå, hvordan Sharesub udsteder refusioner til medabonnenter.

Julianne avatar
Skrevet af Julianne
Opdateret over en uge siden

Når Sharesub udsteder en refusion for et af dine abonnementer, kan det ske på to forskellige måder:

• Ny transaktion dukket op: Dette svarer til tilbagebetaling/kreditering til din bankkonto af det beløb, der er beskrevet i e-mailen.

• Annullering af debitering: Der er ingen transaktion på dit kontoudtog, og den oprindelige betalingsgodkendelse forsvinder efter et par dage. Der er ingen betaling eller tilbagebetaling; transaktionen anses for aldrig at have fundet sted.

Hvad der gælder for din tilbagebetaling, varierer alt efter din bank. I det andet tilfælde får de fleste banker den første debitering til at "forsvinde" eller viser den som overstreget på din bankansøgning eller dit kontoudtog.