Alle samlingerKøb Adgang og eftersalg
Hvordan abonnerer jeg? Hvor kan jeg finde mine login-oplysninger?
Hvordan abonnerer jeg? Hvor kan jeg finde mine login-oplysninger?

Find ud af, hvordan du får adgang til dine forbindelsesoplysninger, så du kan nyde din Sharesub-andel, og hvad du skal gøre i tilfælde af problemer!

Opdateret over en uge siden

Hvordan overføres login-oplysninger?

• Gå til siden Abonnementer.

• Gå til siden for det nytilmeldte abonnement ved at klikke på "Vis detaljer".

• Under denkontekstuelle hjælp er der linket Identifiers/Share og yderligere oplysninger fra ejeren (se billederne nedenfor).

Bemærk: Nogle abonnementer kræver yderligere oplysninger (e-mailadresse generelt), som du skal dele med ejeren via chatten.

Hvad skal jeg gøre, hvis oplysningerne er utilstrækkelige? 🔎

Nogle gange fungerer abonnementet via invitation; du skal give ejeren den e-mailadresse, du bruger til at oprette forbindelse til det delte abonnement (og ikke den, der bruges på Sharesub, hvis du bruger en anden adresse).

For at dele de nødvendige oplysninger med ejeren skal dukontakte ham/hende. Klik på Chat øverst til højre på abonnementssiden, og skriv en kort besked til dem.

Han får besked om din anmodning via e-mail og vender tilbage til dig inden for kort tid.

Alternativt kan du kontakte dem direkte fra Chat-siden, hvor du kan se dine samtaler med alle ejerne af de abonnementer, du har tilmeldt dig.

Sørg for, at du modtager vores e-mails (kampagner eller spam-fanen i din indbakke), så du ikke skal vente forgæves på et svar.

Hvad skal jeg gøre, hvis det angivne link eller password ikke virker? 🔑

Hvis adgangskoden eller delingslinket ikke virker, betyder det, at loginoplysningerne er blevet ændret af abonnementsadministratoren, eller at linket er udløbet.

Klik på Chat-knappen øverst til højre på abonnementssiden, og bed dem om at give dig de opdaterede login-oplysninger, eller alternativt om at give dig det opdaterede delingslink. For mere information om de trin, der skal følges, se venligst følgende artikel: Delingsidentifikatorerne virker ikke, jeg har ikke adgang.
Hvad skal jeg gøre?

Hvis ejeren ikke vender tilbage til dig med det samme, skal du ikke bekymre dig; vi giver dem flere timer til at vende tilbage til dig.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke får svar fra ejeren efter at have ventet i flere timer? 🕒

Efter flere timer uden svar, og hvis du oprettede dit abonnement for mere end 24 timer siden, kan du åbne et krav og bede om at få pengene tilbage.

🚨 OBS 🚨 At kontakte vores operatører er ikke ensbetydende med at åbne en sag, og vi behandler ikke sager via chat/mail!

Alle de trin, der skal følges for at åbne en klage, er beskrevet i artiklen: Mit abonnement fungerer ikke. Køb ikke identiske abonnementer, mens du venter på en arrangørs svar: Så snart du afgiver en ordre, er duforpligtet for den aktuelle måned, hvis abonnementet fungerer korrekt.