Alle samlingerDel
Hvad er forskellen på privat og offentlig deling? 🔒↔👥

På Sharesub styrer du synligheden af dine abonnementer; privat tilstand (mellem venner) eller offentlig tilstand (synlig for alle vores brugere)!

Opdateret over en uge siden

Sharesub er en platform for abonnementsdeling, og til det har du brug for en annonce, der er navnet værdigt! Vi henviser til offentlige tilbud, men det er ejeren, der vælger synligheden af sit tilbud, når han deler et abonnement.

Forskellen mellem privat og offentlig synlighed

• Privat: Din deling er ikke synlig på vores shop og fungerer kun via et invitationslink. Kun personer, der har modtaget dit invitationslink, kan deltage. Denne tilstand anbefales til deling mellem venner og familie.

• Offentlig: Der henvises til din deling, og den er synlig for tusindvis af Sharesub-brugere.

Hvis du vil ændre synligheden af din aktie, skal du kontakte vores kundeservice, som vil foretage de nødvendige ændringer.

Invitationslinket findes øverst til højre på delingssiden (kopier invitationen):