Alle samlingerKøb Adgang og eftersalg
Hvordan kontakter jeg en anden bruger på Sharesub?

Hvordan sender jeg en besked til ejeren af et abonnement eller til en medabonnent?

Opdateret over en uge siden

For at kontakte en bruger skal du klikke på "Min konto" og vælge siden Chat.

Abonnementer, du deler, vises i grønt, og abonnementer, du har tilsluttet dig, vises i blåt.

Sørg for at behandle dine kontakter med respekt og tålmodighed. Brugere kan være utilgængelige i flere timer, selv når chatten viser en " læst " eller " åben " beskedstatus.

Hvordan ved jeg, om modtageren har læst min besked?

Når din besked er sendt, får modtageren en e-mail med besked om, at der ligger en besked fra dig og venter på dem.

Hvis du som medabonnent har ventet i flere timer uden at få svar fra ejeren og uden adgang til andelen, kan du gøre krav på at få pengene tilbage.

Kan jeg kontakte en bruger, før jeg opretter et abonnement?

Nej.
Du kan kun kontakte en abonnementsejer, når du har tilmeldt dig andelen.

Sharesub FORBYDER udveksling af personlige data, der ikke er nødvendige for deling med brugere. ALLE ombytninger skal ske fra Sharesub.