Ägaren svarar inte på mina meddelanden. Vad kan jag göra?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Jag har kontaktat ägaren men jag börjar tappa tålamodet

Om ägaren inte svarar inom några timmar efter att du skickat det första meddelandet kan du lämna in ett klagomål och begära återbetalning av din prenumeration enligt programmet för köparskydd. Ägaren har 24 timmar på sig att lösa tvisten, varefter vårt team av moderatorer kommer att medla och fatta det slutliga beslutet om situationen.

Sharesub ber alla sina användare att följa sin communitypolicy och att vara artiga och respektfulla mot alla användare. Användare kan vara otillgängliga för att svara omedelbart, även om chatten visar en "läst" eller "öppen" meddelandestatus.

Det är strängt förbjudet att dela personuppgifter med andra användare, såvida detta inte är nödvändigt för att få tillgång till prenumerationen (e-postadress, telefonnummer etc.).

Allt informationsutbyte måste ske via vår plattform.