Aktieidentifieringarna fungerar inte, jag har inte tillgång till dem. Vad kan jag göra?
Aktieidentifieringarna fungerar inte, jag har inte tillgång till dem. Vad kan jag göra?
Benjamin Rodriguez avatar
Skrivet av Benjamin Rodriguez
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du inte kan komma åt din prenumeration måste du kontakta ägaren direkt via chatten. De har flera timmar på sig att svara.

Det är IMPERATIVT att alla utbyten med andra användare för din prenumeration sker uteslutande på Sharesub. Utväxling av meddelanden, begäran om betalning eller annan kommunikation som rör abonnemanget måste därför ske via vårt interna meddelandesystem.

Hur kontaktar jag ägaren till abonnemanget? 👥

Gå först till sidan Abonnemang som nåtts och välj det abonnemang för vilket du upplever ett anslutningsproblem.

I följande exempel är den problematiska prenumerationen den som föreslagits av Jean Michel.

Klicka på knappen "Chatta" för att starta en diskussion med abonnemangets ägare. Skriv ditt meddelande i det avsedda utrymmet och skicka det.

Meddelande skrivet här :

Du har väntat i flera timmar på ett svar, och du har fortfarande inte fått tillgång till aktien? ⏳

Därefter, och endast om problemet kvarstår och prenumerationsansvarig inte har svarat, uppmanar vi dig att öppna ett klagomål.

Gå till sidan Prenumerationer och välj den problematiska prenumerationen genom att klicka på"Se detaljer".

Återigen är den problematiska prenumerationen den som föreslås av Jean Michel.

Gå till fliken"Management" och tryck på knappen "Claim".

Välj orsaken till ditt klagomål och välj"Öppna en tvist".

Och så var det med det!

Ägaren till prenumerationen har 24 timmar på sig att svara på ditt klagomål, och vårt team kommer att gå vidare med att hantera tvisten.

Om ditt krav godkänns kommer ditt deltagande för månaden att återbetalas kostnadsfritt i tillämpliga fall. De giltiga grunderna för ett krav listas i följande artikel.

Det är strängt förbjudet att utbyta personuppgifter som inte krävs för abonnemangsdelning med andra användare.