Min prenumeration fungerar inte. Hur öppnar jag en reklamation? 📝
Min prenumeration fungerar inte. Hur öppnar jag en reklamation? 📝

Hur gör jag för att öppna en reklamation och begära återbetalning?

Julianne avatar
Skrivet av Julianne
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Sharesub skyddar sina köpare

På Sharesub har du systematiskt skydd av medprenumeranter för varje köp och vi ser till att din prenumeration fungerar smidigt.

Köp inte identiska abonnemang medan du väntar på svar från en arrangör: så snart du gör en beställning förbinder du dig för innevarande månad om abonnemanget fungerar bra.

Du kan när som helst, och i händelse av en funktionsstörning, öppna ett klagomål om en prenumeration som du har anslutit dig till.

⚠️ Du måste ha kontaktat ägaren via chatt för mindre än 72 timmar sedan, annars kommer knappen för att öppna en tvist inte att aktiveras, som i följande exempel:

Varning! Om du inte skickar ett meddelande till ägaren som beskriver problemet kommer ett meddelande att visas innan en reklamation öppnas!

Steg att följa för att öppna en fordran

Efter att ha kontaktat aktieorganisatören för mindre än 72 timmar sedan och inte fått något svar, gå till prenumerationer nås. Välj den prenumeration som orsakar problemet genom att klicka på knappen"Se detaljer".

Välj den prenumeration som inte fungerar.

Gå till fliken"Management". Du kan sedan klicka på knappen"Gör anspråk".

Öppna anspråket på fliken Hantera anslutna prenumerationer.

Välj orsaken till klagomålet och välj"Öppna en tvist".

Välj orsaken till reklamationen innan du öppnar en tvist.

Vi ger 24 timmar för att lösa situationen med ägaren av abonnemanget. Om abonnemanget inte fungerar eller inte uppfyller kraven kommer du att få ersättning.

Om ägaren löser ditt problem innan denna tid har gått ut kan du avsluta reklamationen.

Hur avslutar jag en fordran som medprenumerant?

När problemet har lösts med ägaren går du tillbaka till den aktuella prenumerationssidan och klickar på "Stäng reklamation".

Observera att kontakt med våra operatörer via e-post/chatt inte innebär att en reklamation inleds!