Hur prenumererar jag? Var hittar jag mina inloggningsuppgifter?
Hur prenumererar jag? Var hittar jag mina inloggningsuppgifter?

Ta reda på hur du får tillgång till dina anslutningsuppgifter för att njuta av din Sharesub-andel och vad du ska göra i händelse av ett problem!

Benjamin Rodriguez avatar
Skrivet av Benjamin Rodriguez
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du har just anslutit dig till ett delningssystem och vill naturligtvis dra nytta av det! 😊

Hur överförs inloggningsuppgifter?

• Gå till sidan Prenumerationer.

• Gå till sidan för den nyligen anslutna prenumerationen genom att klicka på "Visa detaljer" för den tjänst du valt.

• Under den kontextkänsliga hjälpen hittar du länken Identifiers/Share och ytterligare information som lämnats av ägaren (se bilderna nedan).

Observera: Vissa prenumerationer kräver ytterligare information - vanligtvis en e-postadress - som du måste lämna till ägaren.

Vad ska jag göra om den information jag fått är otillräcklig? 🔎

Ibland fungerar prenumerationen via inbjudan. Du måste då ge ägaren den e-postadress som du använder för att ansluta till den delade prenumerationen (och inte den som används på Sharesub om du använder en annan e-postadress).

För att kunna dela nödvändig information med ägaren måste du kontakta honom/henne.

För att göra detta klickar du på chattknappen längst upp till höger på prenumerationssidan och skriver ett kort meddelande till dem. Han kommer att meddelas om din förfrågan via e-post och återkommer till dig inom kort.

Alternativt kan du kontakta honom direkt från chattsidan, där du kan se dina konversationer med alla ägare av de olika abonnemang du har anslutit dig till.

Se till att du får våra e-postmeddelanden (kampanjer eller fliken skräppost i din inkorg), så att du inte behöver vänta förgäves på ett svar.

Vad ska jag göra om länken eller lösenordet inte fungerar? 🔑

Om lösenordet eller delningslänken inte fungerar betyder det att inloggningsuppgifterna har ändrats av prenumerationshanteraren eller att delningslänken har löpt ut.

Klicka på Chat-knappen längst upp till höger på prenumerationssidan och be dem förse dig med de uppdaterade inloggningsuppgifterna eller alternativt förse dig med den uppdaterade delningslänken.

För mer information om de steg som ska följas, se följande artikel: Delningsidentifierarna fungerar inte, jag har ingen åtkomst. Vad ska jag göra?

Om ägaren inte återkommer till dig direkt behöver du inte oroa dig; vi ger dem flera timmar på sig att återkomma till dig.

Vad ska jag göra om jag inte får något svar från ägaren efter att ha väntat i flera timmar? 🕒

Efter flera timmar utan svar, och om du anslöt dig till din prenumeration för mer än 24 timmar sedan, kan du öppna en reklamation och begära återbetalning.

🚨 OBS 🚨 Att kontakta våra operatörer är inte att öppna en reklamation, och vi behandlar inte reklamationer via chatt/mail! Alla steg för att lämna in ett klagomål beskrivs i artikeln: Min prenumeration fungerar inte.

Köp inte identiska prenumerationer medan du väntar på svar från en arrangör: så snart du gör en beställning är du bunden för innevarande månad om prenumerationen fungerar som den ska.