Netflix 🎬

Hur delar jag och gÄr med i en Netflix-prenumeration pÄ Sharesub? För alla dina frÄgor om streamingjÀtten, klicka hÀr!

Julianne avatar
Skrivet av Julianne
Uppdaterad för mer Àn en vecka sedan

Netflix Àr en plattform för videostreaming som erbjuder en stor katalog av filmer, serier och dokumentÀrer, tillgÀngliga via mÄnadsabonnemang. AnvÀndarna kan strömma innehÄll till en mÀngd olika enheter, vilket ger en underhÄllningsupplevelse pÄ begÀran.
​
​

Fungerar abonnemangsdelning med Netflix?

Ja, abonnemangsdelning med Netflix fungerar!
​
Genom att dela ditt Netflix-abonnemang pĂ„ Sharesub kommer du alltid att kunna njuta av ditt abonnemang till bĂ€sta pris. Netflix erbjuder ocksĂ„ en ny funktion (den extra abonnenten) för vissa av sina abonnemang. Dessa nya funktioner har redan införts i mĂ„nga lĂ€nder, och Sharesub kommer gĂ€rna att guida dig genom dem! 😉

I vilka lÀnder Àr Netflix tillgÀngligt?

Netflix finns tillgĂ€ngligt för streaming i över 190 lĂ€nder, inklusive följande: Belgien, Österrike, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, NederlĂ€nderna, Polen, Portugal, RumĂ€nien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Storbritannien.

Utbudet av serier och filmer varierar frÄn land till land och över tid.
​
Netflix Àr inte tillgÀngligt i : Krim, Nordkorea, Ryssland, Syrien och Kina.

Hur delar jag min Netflix Standard/Premium-prenumeration?

Som förklaras i artikeln"Hur delar jag en prenumeration pÄ Sharesub ?", kan du dela din prenumeration frÄn sidan Delade prenumerationer.

Du mÄste ge Ätkomst till ditt konto om du delar ett Standard- eller Premiumabonnemang, annars kommer ditt abonnemang inte att vara synligt för vÄra anvÀndare.

Din prenumeration valideras och dina första medprenumeranter ansluter sig till din andel! Följ dessa enkla steg:

• Anslut till Netflix-plattformen.

• Klicka pĂ„ din avatar i det övre högra hörnet.

• VĂ€lj "Ändra profiler".

• Skapa en individuell profil för varje anvĂ€ndare.

Varje medprenumerant har rÀtt till unik Ätkomst frÄn sin egen profil. För ökad sÀkerhet, kom ihÄg att lÀgga till en PIN-kod för varje profil.

​​

Vad Àr alternativet Ytterligare abonnent? Hur fungerar den?

Kontoinnehavare kan köpa ytterligare en abonnent och bjuda in upp till tvÄ personer utanför hushÄllet att anvÀnda Netflix. En extra abonnent har sin egen profil, sitt eget konto och lösenord, men betalningen för abonnemanget sköts av den som Àger aktien pÄ Netflix.

TillĂ€ggskostnaden pĂ„ 5,99 € per abonnent ökar priset för en Netflix Premium-prenumeration frĂ„n 19,99 € till 31,97 € (för ytterligare 2 abonnenter).

Om du delar ditt Netflix-konto pĂ„ Sharesub tĂ€cker abonnenten en del av kostnaden för ditt huvudabonnemang och den totala kostnaden för tillvalet, vilket minskar dina utgifter samtidigt som det gynnar dina medabonnenter! 😃

NÀr du ansluter dig till denna typ av aktie mÄste medtecknaren ge sin e-postadress till Àgaren, som skickar en inbjudan till dem via e-post. Klicka sedan pÄ e-postmeddelandet och följ lÀnken. Medprenumeranten kommer sedan att kunna skapa sitt extra prenumerantkonto genom att sjÀlv definiera ett lösenord.

Hur lÀgger jag till en extra abonnent pÄ Netflix?

PÄ din kontosida gÄr du till "Köp ett extra abonnemangsalternativ".
​

• Klicka pĂ„"NĂ€sta".

• Kontrollera och bekrĂ€fta det nya betalningsbeloppet och faktureringsdatumet.

• VĂ€lj"Aktivera ytterligare abonnent".

• Konfigurera den extra abonnenten genom att ange deras namn, e-postadress och din.

• Den tillkommande abonnenten kommer att fĂ„ en inbjudan via e-post.

Du kan ocksÄ klicka pÄ "Ytterligare prenumeranter ". > Klicka pÄ "Hantera ytterligare prenumeranter" för att kopiera inbjudningslÀnken och skicka den direkt till den berörda personen via Sharesub-chatten.
​

Hur anvÀnder jag Netflix pÄ min TV?

Även om ett konto enligt Netflix anvĂ€ndarvillkor inte fĂ„r delas med personer utanför ditt hushĂ„ll, Ă€r det tekniskt möjligt att dela ditt Netflix-konto med anvĂ€ndare som befinner sig pĂ„ andra adresser; du har rĂ€tt att ansluta frĂ„n andra platser Ă€n det hushĂ„ll som Ă€r kopplat till ditt konto.
​
Oavsett om du anvÀnder en iO- eller Android-enhet kan du projicera eller casta ditt innehÄll pÄ din TV. Detta gör att du kan fortsÀtta titta pÄ den stora skÀrmen. Du kan ocksÄ anvÀnda en HDMI-kabel för att ansluta en dator till din TV. Mer information om hur du gÄr tillvÀga finns i följande artikel.
​
Om detta inte passar dig Àr den andra lösningen att byta till det nya kontodelningssÀttet: tillÀggsabonnent. Vi har skrivit en artikel om detta Àmne som vi starkt rekommenderar att du lÀser.

Hur ansluter jag mig till en Netflix-prenumeration?

För att göra det, gÄ med pÄ sidan: Netflix Subscription Sharing.
​

​
VÀlj vilken typ av abonnemang du Àr intresserad av (Premium, Standard, + 1 eller 2 abonnenter). VÀlj bland de olika abonnemang som erbjuds genom att klicka pÄ lÀnken"Prenumerera".
​

I det angivna exemplet en Netflix Standard-prenumeration.

​
Om erbjudandet motsvarar det du sökte, bekrÀfta detta genom att klicka pÄ den andra rubriken"Jag prenumererar". Du kommer sedan att omdirigeras till betalningssidan.
​
​

Observera att anvÀndarna betalar en proportionell andel av den aktuella mÄnaden för den första mÄnaden, vilket innebÀr en betydande ekonomisk fördel. I exemplet ovan ansluter sig anvÀndaren till prenumerationen den 28:e i en 30-dagars mÄnad.

​
PÄ den hÀr sidan anger du dina betalningsuppgifter och bekrÀftar betalningen med din mobilapplikation.

Nu har du anslutit dig till din Netflix-prenumeration!

​

För att hitta dina inloggningsuppgifter eller kontakta Àgaren, klicka pÄ knappen"GÄ till abonnemangsuppgifter" eller gÄ till sidan Abonnemang.