Andel
Hur kan jag sluta dela mitt abonnemang som ägare?

Steg att följa för att avsluta din Sharesub-prenumeration som ägare.

Julianne avatar
Skrivet av Julianne
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill du avsluta din prenumeration på tjänsten? Meddela dina medprenumeranter i förväg om utgångsdatumet för att undvika olägenheter! När du har slutat, glöm inte att sluta dela på Sharesub.

När du slutar dela en prenumeration kommer dina medprenumeranter att få ersättning.

Om detta var deras första månad med användning kommer de att få full återbetalning. I annat fall kommer en proportionell återbetalning för perioden av icke-användning att utfärdas.

Steg att följa för att sluta dela

Gå till Delade prenumerationer och välj den prenumeration du vill avsluta genom att klicka på "Se detaljer".

Klicka på fliken"Management" och fyll i det avsedda fältet.

När du har fyllt i fältet klickar du på den gröna knappen"Ta bort min prenumeration" till höger om fältet.

Välj anledningen till att du vill stoppa din delning och klicka på den blå knappen"Bekräfta stopp".

Hur vet jag om min Sharesub-prenumeration har sagts upp?

Märket ovan visas på prenumerationssidan och i ditt konto, tillsammans med uppsägningsdatumet. Om märket inte visas är delningen fortfarande aktiv.