Hur vet jag om prenumerationen fungerar i mitt land? 🗺️

Kan vi ansluta oss till en prenumeration som erbjuds av någon som inte bor i samma land/region som vi på Sharesub?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Alla abonnemang som finns tillgängliga på Sharesub är tillgängliga och fungerar i vissa regioner, men inte i andra.

För att se vilka abonnemang som är tillgängliga, klicka på rullgardinsmenyn till vänster på vår webbplats (inringad i rött nedan) och välj din region.

De abonnemang som visas är funktionella för den valda regionen.

Varning: Om du medvetet ansluter dig till en prenumeration som inte är tillgänglig i din region kanske du inte kan få tillgång till aktien på grund av de geografiska begränsningar som plattformarna har infört.