Förtroende och säkerhet
Vilka är riskerna med att dela mitt abonnemang? ⚠️
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Webbplatsen syftar till att skapa ett förtroende mellan ägare och abonnenter genom att garantera och säkra finansiella utbyten och delningar. Här är lite användbar information som hjälper dig att förstå utmaningarna med abonnemangsdelning.

SHARESUB SÄKRAR DELNING AV ABONNEMANG

Det är VIKTIGT att alla utbyten med andra användare sker uteslutande på Sharesub. Meddelanden, betalningsanmodan etc. ska skickas via vårt interna meddelandesystem.

För säsongsbiljettinnehavare

Sharesub säkerställer att alla medprenumeranter skyddas från illvilliga hyresvärdar.

• Långsiktig garanti: Ägarna måste tillhandahålla en kontinuerlig tjänst under hela månaden för att få sina betalningar.

• Skyddsprogram för köpare: Vid fel kan du prata med ägaren via den dedikerade chattjänsten och vid behov lämna in ett klagomål.

• Identitetsverifiering: Ägare måste verifiera sin identitet med vår bankpartner innan de tar ut sina medel.

• Dataskydd: Alla utbyten sker via vårt säkra, krypterade meddelandesystem för att förhindra eventuella informationsläckor.

För mer information om de förebyggande åtgärder som du kan vidta, vänligen se artikeln: "Köparens skyddsprogram".

För säsongsbiljettinnehavare

Vi erbjuder en komplett tjänst för hantering av abonnenters betalningar.

• Säkra din inkomst: När en användare ansluter sig till en prenumeration tar vi ut garantier på deras betalkort.

• Betalningsuppgörelse: I händelse av problem kommer vi att kontakta medprenumeranten och inaktivera deras konto tills en ny fungerande betalningsmetod tillhandahålls. För mer information, klicka här.

• Informationsskydd: Alla dina data är säkra tack vare avancerad kryptering.

• Personlig support : Om du upptäcker en obehörig ändring av ditt delade abonnemang kan du begränsa åtkomsten för den problematiska användaren och informera oss via chatten.

FÖRSTÅ DE TRE TYPERNA AV DELNING

I. Delad prenumeration via länk

Denna typ av delning omfattar abonnemang som Spotify, Deezer, Duolingo, etc.

Delad prenumeration via länk

När deltagaren ansluter sig till din prenumeration kommer de att ha tillgång till din inbjudningslänk, som de måste ansluta sig till. Denna länk tar dem till en ny flik där de uppmanas att skapa ett konto eller ansluta till sitt befintliga konto. Han kommer då att vara medlem i din prenumerationsgrupp.

II. Delad prenumeration via inbjudningsbrev

Denna typ av delning inkluderar prenumerationer: Youtube, Netflix + 1 eller 2 abonnenter, Microsoft 365...

Delad prenumeration via inbjudningsbrev

När du ansluter dig till din prenumeration måste medprenumeranten ge dig sin e-postadress och du måste skicka en inbjudan till dem att skapa sitt eget unika konto med sitt eget lösenord. Det faktum att du är registrerad hos din grupp innebär att de kommer att dra nytta av tjänsten, men de kommer inte att ha någon kontroll över ditt konto.

III. Delad prenumeration via identifierare

Denna typ av delning inkluderar abonnemang som Netflix, Disney, Cyberghost, Dazn...

Delad prenumeration via identifierare

Som ägare måste du ange dina inloggningsuppgifter för att dina medabonnenter ska kunna ansluta till tjänsten. Se till att du väljer ett unikt lösenord. När användaren är inloggad har han eller hon tillgång till den profil som du har skapat för honom eller henne. Om användaren väljer att lämna måste du radera dennes profil.

Med detta delningsläge kan användaren interagera med ditt konto och göra ändringar i prenumerationen, men dessa får ingen effekt eftersom de kräver din validering (e-postavisering, SMS, etc.). På så sätt behåller du kontrollen, särskilt som det bara är du som har tillgång till din brevlåda.

Om du inte vill riskera detta besvär kan du välja att endast dela prenumerationer som fungerar via e-post/länkinbjudan.