Förtroende och säkerhet
Abonnemanget är misstänkt 🤨
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har du anslutit dig till ett fungerande abonnemang, men misstänker att abonnemanget är ett stulet eller bedrägligt konto?

Vi uppmanar dig att informera kundtjänst så snart som möjligt via chatt. Kom ihåg att ta foton eller skärmdumpar för att styrka dina påståenden. Rapporterna kommer sedan att granskas av vårt Sharesub-kontrollteam, som vid behov kommer att ingripa.

Du kan vara säker. Som en del av vårt arbete med att säkerställa att Sharesub-abonnemangen fungerar smidigt för våra användare är vi ständigt på jakt efter någon form av ovanlig aktivitet på vår plattform. Vi gör detta med hjälp av vår egen skräddarsydda programvara för att upptäcka bedrägerier, ett dedikerat modereringsteam eller en kombination av båda; vi beskriver denna information i följande artiklar: Betalningssäkerhet och Vilka är riskerna med abonnemangsdelning?

För eventuella problem med åtkomst till plattformarna uppmanar vi dig att öppna ett klagomål från ditt Sharesub-konto. Vi behandlar inte återbetalningsförfrågningar via e-post/chat, och att kontakta oss via dessa kanaler innebär inte att ett ärende inleds! Vårt team kommer att undersöka problemet och, om nödvändigt, utfärda en återbetalning.

För att öppna en reklamation, vänligen se artikeln: Hur öppnar jag en reklamation?