Varför olika flaggor under varje abonnemang? 🏁

Om en prenumeration har en flagga från ett land jag inte befinner mig i, kan jag ändå prenumerera?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Sharesub anger var innehavaren av abonnemanget befinner sig för att undvika problem med geografiska begränsningar på vissa plattformar. Vissa plattformar accepterar endast abonnemangsdelning mellan personer som bor i samma område.

Vissa abonnemang är inte kompatibla överallt, så se till att kontrollera var du befinner dig innan du ansluter dig!

Sharesub har ställt in landsfilter för att göra det lättare att surfa

Från startsidan klickar du på den vita knappen och väljer ditt bostadsområde från listan :

På samma sätt kan du genom att välja den tjänst du är intresserad av också välja motsvarande territorium. Till höger visas de abonnemang som är tillgängliga för åtkomst från det valda området. Flaggan motsvarar deras ursprung.

Tack vare detta filter behöver du inte längre sortera bland alla prenumerationer: Välj ditt bosättningsområde för att undvika problem med abonnemang och plattformar.