Förtroende och säkerhet
Ägaren ändrar ofta sina inloggningsuppgifter, vad ska jag göra?
Ägaren ändrar ofta sina inloggningsuppgifter, vad ska jag göra?
Benjamin Rodriguez avatar
Skrivet av Benjamin Rodriguez
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du har registrerat dig för en delad prenumeration, men ägaren ändrar sina inloggningsuppgifter ofta och det stör dig?

För din information måste alla ägare ändra sitt lösenord så snart en medprenumerant lämnar prenumerationen. Detta är nödvändigt för att garantera säkerheten för abonnemanget för ägaren och dig själv som gemensam abonnent. Detta är en av de få mindre begränsningarna med abonnemangsdelning.

Om ägaren däremot ändrar sina inloggningsuppgifter (e-post och lösenord) flera gånger utan giltig anledning, och kontona inte verkar tillhöra dem, bör denna avvikelse rapporteras eftersom det kan vara en misstänkt aktivitet som strider mot våra allmänna villkor.

Var så säker. Som en del av vårt arbete med att säkerställa att Sharesub-abonnemangen fungerar smidigt för våra användare är vi ständigt på jakt efter någon form av ovanlig aktivitet på vår plattform. För att göra detta använder vi vår egen anpassade programvara för att upptäcka bedrägerier, ett dedikerat modereringsteam eller en kombination av båda.

För ytterligare information, vänligen kontakta kundtjänst via chatt.