Jag har inte koderna eller inbjudningslänken
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du registrerar dig för en prenumeration kommer du till prenumerationens privata sida: här finns ett säkert, krypterat lagringsutrymme med de inloggningsuppgifter, lösenord och inbjudningslänk som du behöver för att ansluta dig till en prenumeration.

Gå till ditt konto här i avsnittet Anslutna prenumerationer

I detta avsnitt måste du ha tillgång till inloggningsuppgifterna (som innehåller användarnamn, lösenord och inbjudningslänk som behövs för att ansluta sig till ett abonnemang).

Ägare rekommenderas starkt att ange dessa koder, och i vissa fall är de obligatoriska.

Om ägaren av någon anledning inte har kunnat ange inloggningsuppgifterna direkt på denna sida kan du kontakta honom/henne via chatten. Vi har redan meddelat dem när du prenumererade, och de har 24 timmar på sig att skicka dem till dig. Det kan vara bra att ge mer information för att spara tid. Om du redan vet att din e-postadress behöver läggas till i prenumerationen kan du till exempel skicka den till ägaren.

Vi uppmanar dig dock att göra alla utbyten med ägaren via en säker chatt, så att vår kundservice kan ingripa vid behov.