De share-identifiers werken niet, ik heb geen toegang. Wat kan ik doen?
De share-identifiers werken niet, ik heb geen toegang. Wat kan ik doen?
Benjamin Rodriguez avatar
Geschreven door Benjamin Rodriguez
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je geen toegang kunt krijgen tot je abonnement, moet je rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar via chat. Ze hebben enkele uren de tijd om te reageren.

Het is VERPLICHT dat alle uitwisselingen met andere gebruikers voor je abonnement uitsluitend plaatsvinden op Sharesub. Het uitwisselen van berichten, betalingsverzoeken of andere communicatie met betrekking tot het abonnement moet daarom plaatsvinden via ons interne berichtensysteem.

Hoe neem ik contact op met de eigenaar van het abonnement? 👥

Ga eerst naar de pagina Bereikte abonnementen en selecteer het abonnement waarvoor je een verbindingsprobleem ondervindt.

In het volgende voorbeeld is de problematische inschrijving die van Jean Michel.

Klik op de knop "Chatten" om een discussie te starten met de eigenaar van het abonnement. Schrijf je bericht in de daarvoor bestemde ruimte en verstuur het.

Bericht hier geschreven :

Je wacht al een paar uur op antwoord en je hebt nog steeds geen toegang tot het aandeel? ⏳

Daarna, en alleen als het probleem aanhoudt en de abonnementenbeheerder niet heeft gereageerd, nodigen we je uit om een klacht in te dienen.

Ga naar de pagina Abonnementen en selecteer het problematische abonnement door op"Details weergeven" te klikken.

Nogmaals, het problematische abonnement is dat van Jean Michel.

Ga naar het tabblad"Beheer" en druk op de knop "Claim".

Kies de reden voor je klacht en selecteer"Een geschil openen".

En dat is het!

De eigenaar van het abonnement heeft 24 uur de tijd om op je klacht te reageren, waarna ons team het geschil zal matigen.

Als je claim wordt geaccepteerd, wordt je deelname voor de maand waar van toepassing gratis terugbetaald. De geldige gronden voor een claim worden opgesomd in het volgende artikel.

Het is ten strengste verboden om persoonlijke gegevens die niet nodig zijn voor het delen van abonnementen uit te wisselen met andere gebruikers.