Alle collectiesDeel
Mijn klachten beheren als abonnee 🗂️

Hoe valideer of verwerp ik een claim als eigenaar van een abonnement?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als eigenaar moet je ervoor zorgen dat je abonnementen goed werken en reageren op je mede-abonnees via beveiligde chat. Als er een klacht wordt ingediend over een van je aandelen, ontvang je een waarschuwing per e-mail en heb je 24 uur de tijd om het probleem op te lossen.

Stappen om klachten te behandelen

1. Wanneer je een claim opent, ontvang je een waarschuwing per e-mail. Klik in de e-mail op"Klacht verwerken" om deze te bekijken.

of ga naar de pagina met gedeelde abonnementen en selecteer het betreffende abonnement door op "Zie details" te klikken:

2. Hier kun je algemene informatie raadplegen over de klacht, de naam van de mede-abonnee en de tijd die je nog hebt om het probleem op te lossen.

3. Ontdek het probleem in de chatroom en help je medeabonnee zo snel mogelijk.

4. Als het probleem is opgelost of als de klacht onterecht is, klik dan op"Geschil" in het rood.

Als de claim legitiem is of als je de claim niet kunt oplossen, klik je op"Accepteren en restitutie aanvragen" in het groen.

Deze keuze moet worden gerechtvaardigd door uitwisselingen in beveiligde chat en zal dan opnieuw worden beoordeeld door ons moderatieteam.

Als een klacht wordt geweigerd/aanvaard, worden onze moderators onmiddellijk op de hoogte gebracht en kunnen zij zo snel mogelijk de uiteindelijke beslissing nemen.

Waarom mijn claim beheren als deze na 24 uur automatisch wordt verwerkt?

• Snellere oplossing: Door snel te reageren, kunt u het geschil sneller beëindigen en de plaats van de mede-abonnee vrijmaken om snel een nieuwe te vinden voor betere besparingen.

• Verbeter je score: Als je op de juiste knop klikt, wordt het makkelijker om klachten af te handelen en verbeter je je "eigenaar"-score.

Door het spel te spelen en de knoppen "Accepteren" of "Weigeren" te gebruiken, lever je een positieve bijdrage aan het Sharesub eco-systeem, waar alle betrokken partijen van profiteren.