Mijn abonnement werkt niet. Hoe open ik een claim? 📝

Hoe open ik een claim en vraag ik mijn geld terug?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sharesub beschermt zijn kopers

Bij Sharesub heb je bij elke aankoop systematisch de bescherming van mede-abonnees en zorgen we voor de goede werking van je abonnement.

Koop geen identieke abonnementen terwijl je wacht op een reactie van een organisator: zodra je een bestelling plaatst, ben je vastgelegd voor de huidige maand als het abonnement goed werkt.

U kunt te allen tijde en in het geval van een storing een klacht indienen over een abonnement waarbij u bent aangesloten.

⚠️ Je moet minder dan 72 uur geleden via chat contact hebben gehad met de eigenaar, anders wordt de knop om een geschil te openen niet geactiveerd, zoals in het volgende voorbeeld:

Let op! Als je geen bericht stuurt naar de eigenaar met een beschrijving van het probleem, wordt er een bericht weergegeven voordat er een claim wordt geopend!

Te volgen stappen om een claim te openen

Nadat je minder dan 72 uur geleden contact hebt opgenomen met de share-organisator en geen antwoord hebt ontvangen, ga je naar abonnementen bereikt. Selecteer het abonnement dat het probleem veroorzaakt door op de knop"Details weergeven" te klikken.

Selecteer het abonnement dat niet werkt.

Ga naar het tabblad"Beheer". Je kunt dan op de knop"Claim" klikken.

Open de claim op het tabblad Verbonden abonnementen beheren.

Kies de reden voor de klacht en selecteer"Een geschil openen".

Kies de reden voor de claim voordat je een geschil opent.

We geven de eigenaar van het abonnement 24 uur de tijd om de situatie op te lossen. Als het abonnement niet werkt of niet voldoet, krijg je je geld terug.

Als de eigenaar je probleem oplost voordat deze tijd is verstreken, kun je de claim sluiten.

Hoe sluit ik een claim af als mede-abonnee?

Zodra het probleem met de eigenaar is opgelost, gaat u terug naar de betreffende inschrijvingspagina en klikt u op "Claim sluiten".

Houd er rekening mee dat contact opnemen met onze medewerkers via e-mail/chat niet betekent dat er een claim wordt geopend!