Vertrouwen en veiligheid
Wat zijn de risico's van het delen van mijn abonnement? ⚠️
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De site heeft als doel een vertrouwensband te creëren tussen eigenaars en abonnees, door financiële uitwisselingen en delen te garanderen en te beveiligen. Hier is wat nuttige informatie om u te helpen de uitdagingen van het delen van abonnementen te begrijpen.

SHARESUB STELT DELEN VAN ABONNEMENTEN VEILIG

Het is VERPLICHT dat alle uitwisselingen met andere gebruikers uitsluitend op Sharesub plaatsvinden. Berichten, betalingsverzoeken, enz. moeten via ons interne berichtensysteem worden verzonden.

Voor seizoenskaarthouders

Sharesub zorgt ervoor dat alle mede-abonnees worden beschermd tegen kwaadwillende verhuurders.

• Garantie op lange termijn: Eigenaars moeten de hele maand een ononderbroken dienst leveren om hun betalingen te ontvangen.

• Programma "Kopersbescherming": In geval van een storing kunt u via de speciale chatservice met de eigenaar praten en, indien nodig, een klacht indienen.

• Identiteitscontrole: Eigenaars moeten hun identiteit verifiëren bij onze bankpartner voordat ze hun geld opnemen.

• Gegevensbescherming: Alle uitwisselingen vinden plaats via ons beveiligde, versleutelde berichtensysteem om het uitlekken van informatie te voorkomen.

Voor meer informatie over de preventieve maatregelen die u kunt nemen, kunt u het artikel "Bescherming van kopers" raadplegen.

Voor seizoenskaarthouders

Wij bieden een complete service voor het beheer van betalingen van mede-abonnees.

• Inkomsten veiligstellen: Wanneer een gebruiker zich abonneert, sluiten we garanties af op zijn betaalkaart.

• Betalingsregeling: In het geval van een probleem nemen we contact op met de medeabonnee en deactiveren we zijn account totdat er een nieuwe functionele betaalmethode is. Klik hier voor meer informatie.

• Informatiebeveiliging: Al je gegevens zijn veilig dankzij geavanceerde versleuteling.

• Persoonlijke ondersteuning : Als u een ongeautoriseerde wijziging in uw gedeelde abonnement opmerkt, kunt u de toegang van de problematische gebruiker beperken en ons via de chat op de hoogte stellen.

DE DRIE SOORTEN DELEN BEGRIJPEN

I. Gedeeld abonnement via Link

Dit type delen omvat abonnementen zoals Spotify, Deezer, Duolingo, enz.

Gedeeld abonnement via link

Wanneer de deelnemer zich aansluit bij je abonnement, krijgt hij/zij toegang tot je uitnodigingslink, waarmee hij/zij zich moet aanmelden. Deze link brengt ze naar een nieuw tabblad waar ze worden gevraagd een account aan te maken of verbinding te maken met hun bestaande account. Hij wordt dan lid van je abonnementsgroep.

II. Gedeeld abonnement via Invitation Mail

Dit type delen omvat abonnementen: Youtube, Netflix + 1 of 2 abonnees, Microsoft 365...

Gedeeld abonnement via Invitation Mail

Als de mede-abonnee zich bij je abonnement aansluit, moet hij/zij je zijn/haar e-mailadres geven en moet je hem/haar een uitnodiging sturen om zijn/haar eigen unieke account met zijn/haar eigen wachtwoord aan te maken. Het feit dat je geregistreerd bent bij je groep betekent dat zij zullen profiteren van de service, maar ze hebben geen controle over je account.

III. Gedeeld abonnement via Identifiers

Dit type delen omvat abonnementen zoals Netflix, Disney, Cyberghost, Dazn...

Gedeeld abonnement via Identifiers

Als eigenaar moet je je inloggegevens opgeven zodat je mede-abonnees verbinding kunnen maken met de service. Zorg ervoor dat je een uniek wachtwoord kiest. Eenmaal ingelogd heeft de gebruiker toegang tot het profiel dat je voor hem of haar hebt aangemaakt. Als de gebruiker ervoor kiest om te vertrekken, moet je zijn profiel verwijderen.

Met deze deelmodus kan de gebruiker communiceren met je account en wijzigingen aanbrengen aan het abonnement, maar deze zullen geen effect hebben omdat ze jouw validatie vereisen (e-mailwaarschuwing, sms, enz.). Zo houd je de controle, vooral omdat alleen jij toegang hebt tot je mailbox.

Als je het risico op dit ongemak niet wilt lopen, kun je ervoor kiezen om alleen abonnementen te delen die werken via e-mail/linkuitnodiging.