Netflix 🎬

Hoe deel en sluit ik een Netflix-abonnement af op Sharesub? Klik hier voor al je vragen over de streaminggigant!

Julianne avatar
Geschreven door Julianne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Netflix is een videostreamingplatform dat een uitgebreide catalogus van films, series en documentaires biedt, beschikbaar via een maandabonnement. Hiermee kunnen gebruikers inhoud streamen naar verschillende apparaten en zo een on-demand entertainmentervaring bieden.

Werkt het delen van abonnementen met Netflix?

Ja, abonnementen delen met Netflix werkt!

Door je Netflix-abonnement te delen op Sharesub, geniet je altijd van je abonnement tegen de beste prijs. Netflix biedt ook een nieuwe functie (de extra abonnee) voor sommige van hun abonnementen. Deze nieuwe functies zijn al in veel landen geïntroduceerd en Sharesub gidst je er graag doorheen! 😉

In welke landen is Netflix beschikbaar?

Netflix is beschikbaar voor streaming in meer dan 190 landen, waaronder de volgende: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden.

De catalogus met series en films verschilt van land tot land en in de loop van de tijd.

Netflix is niet beschikbaar in : China, de Krim, Noord-Korea, Rusland en Syrië.

Hoe kan ik mijn Netflix Standard/Premium-abonnement splitsen?

Zoals uitgelegd in het artikel"Hoe deel ik een abonnement op Sharesub ?", kun je je abonnement delen vanaf de pagina Gedeelde abonnementen.

U moet toegang geven tot uw account als u een Standaard of Premium abonnement deelt, anders is uw abonnement niet zichtbaar voor onze gebruikers.

Je inschrijving is gevalideerd en je eerste mede-abonnees sluiten zich bij je aan! Volg deze eenvoudige stappen:

• Maak verbinding met het Netflix-platform.

• Klik op je avatar in de rechterbovenhoek.

• Selecteer "Profielen wijzigen".

• Maak een individueel profiel voor elke gebruiker.

Elke mede-abonnee heeft het recht op unieke toegang vanuit zijn eigen profiel. Vergeet voor extra veiligheid niet om voor elk profiel een pincode toe te voegen.

​​

Wat is de optie Extra abonnee? Hoe werkt het?

Accounthouders kunnen een optie Extra abonnee kopen en tot 2 mensen buiten hun huishouden uitnodigen om Netflix te gebruiken. Een extra abonnee heeft zijn eigen profiel, account en wachtwoord, maar de betaling voor zijn abonnement wordt verzorgd door de eigenaar van het aandeel op Netflix.

De extra kosten van €5,99 per abonnee verhoogt de prijs van een Netflix Premium abonnement van €19,99 naar €31,97 (voor 2 extra abonnees).

Als je je Netflix-account deelt op Sharesub, dekt de abonnee een deel van de kosten van je hoofdabonnement en de totale kosten van de optie, waardoor je minder kwijt bent en toch profiteert van je mede-abonnees! 😃

Bij deelname aan dit type aandelen moet de mede-abonnee zijn e-mailadres geven aan de eigenaar, die hem per e-mail een uitnodiging zal sturen. Klik dan op de e-mail en volg de link. De mede-abonnee kan dan zijn extra abonnee-account instellen door zelf een wachtwoord te definiëren.

Hoe voeg ik een extra abonnee toe op Netflix?

Ga op je Account-pagina naar "Een extra abonneemogelijkheid kopen".

• Klik op"Volgende".

• Controleer en bevestig het nieuwe betalingsbedrag en de factureringsdatum.

• Selecteer"Extra abonnee activeren".

• Configureer de extra abonnee door zijn naam, e-mailadres en de jouwe in te voeren.

• De extra abonnee ontvangt een uitnodigingse-mail.

Je kunt ook klikken op "Extra abonnees ". > Klik op "Extra abonnees beheren" om de uitnodigingslink te kopiëren en rechtstreeks naar de persoon in kwestie te sturen via Sharesub chat.

Hoe gebruik ik Netflix op mijn televisie?

Hoewel een account volgens de gebruiksvoorwaarden van Netflix niet mag worden gedeeld met mensen buiten je huishouden, is het technisch mogelijk om je Netflix-account te delen met gebruikers op andere adressen; je hebt het recht om verbinding te maken vanaf andere locaties dan het huishouden dat is gekoppeld aan je account.

Of je nu een iOs of Android-apparaat hebt, je kunt je inhoud projecteren of casten op je televisie. Zo kun je verder kijken op het grote scherm. Je kunt ook een HDMI-kabel gebruiken om een computer aan te sluiten op je televisie. Voor meer informatie over de te volgen stappen kunt u het volgende artikel raadplegen.

Als dit niet bij u past, is de andere oplossing om over te schakelen naar de nieuwe modus voor het delen van accounts: die van de extra abonnee. We hebben een artikel over dit onderwerp geschreven dat we je sterk aanraden te lezen.

Hoe sluit ik een Netflix-abonnement af?

Word hiervoor lid van de pagina: Netflix Subscription Sharing.

Selecteer het type abonnement waarin je geïnteresseerd bent (Premium, Standaard, + 1 of 2 abonnees). Kies uit het aanbod van abonnementen door op de link"Abonneren" te klikken.

In het gegeven voorbeeld, een Netflix Standard-abonnement.

Als het aanbod overeenkomt met wat je zocht, bevestig dit dan door op de tweede kop"Ik abonneer me" te klikken. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina.

Merk op dat gebruikers een pro-rata van de huidige maand betalen voor de eerste maand, wat een aanzienlijk financieel voordeel betekent. In het bovenstaande voorbeeld sluit de gebruiker zich aan bij het abonnement op de 28e van een maand van 30 dagen.

Voer op deze pagina je betalingsgegevens in en bevestig de betaling met je mobiele applicatie.

Dat is het, je bent lid geworden van je Netflix-abonnement!

Om je aanmeldingsgegevens te vinden of contact op te nemen met de eigenaar, klik je op de knop"Ga naar aanmeldingsgegevens" of ga je naar de pagina Abonnementen.