Alle collectieskopen Toegang en after-sales
Hoe neem ik contact op met een andere gebruiker op Sharesub?
Hoe neem ik contact op met een andere gebruiker op Sharesub?

Hoe stuur ik een bericht naar de eigenaar van een abonnement of naar een medeabonnee?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om contact op te nemen met een gebruiker, klik je op "Mijn account" en selecteer je de pagina Chat.

Abonnementen die je deelt, worden in het groen weergegeven en abonnementen waarbij je bent aangesloten in het blauw.

Zorg ervoor dat je je contactpersonen met respect en geduld behandelt. Gebruikers kunnen enkele uren niet beschikbaar zijn, zelfs als de chat een "gelezen " of "open " berichtstatus weergeeft.

Hoe weet ik of de ontvanger mijn bericht heeft gelezen?

Zodra je bericht is verzonden, ontvangt de ontvanger een melding per e-mail dat er een bericht van jou op hem of haar wacht.

Als je als mede-abonnee meerdere uren hebt gewacht zonder antwoord van de eigenaar en zonder toegang tot het aandeel, kun je een klacht indienen en je geld terugvragen.

Kan ik contact opnemen met een gebruiker voordat ik een abonnement afsluit?

Nee.
Je kunt alleen contact opnemen met de eigenaar van een abonnement als je lid bent geworden van de share.

Sharesub VERBIEDT het uitwisselen van persoonlijke gegevens die niet nodig zijn voor het delen met gebruikers. ALLE omwisselingen moeten worden gedaan via Sharesub.