Køb
Mit abonnement virker ikke. Hvordan åbner jeg et krav? 📝

Hvordan åbner jeg et krav og anmoder om tilbagebetaling?

Julianne avatar
Skrevet af Julianne
Opdateret over en uge siden

Sharesub beskytter sine købere

Hos Sharesub har du systematisk beskyttelse af medabonnenter ved ethvert køb, og vi sikrer, at dit abonnement fungerer korrekt.

Lad være med at købe identiske abonnementer, mens du venter på svar fra en arrangør: Så snart du bestiller, binder du dig for den aktuelle måned, hvis abonnementet fungerer godt.

Du kan til enhver tid, og i tilfælde af en funktionsfejl, åbne en klage over et abonnement, du har tilmeldt dig.

⚠️ Du skal have kontaktet ejeren via chat for mindre end 72 timer siden, ellers vil knappen til at åbne en tvist ikke blive aktiveret, som i følgende eksempel:

Forsigtig! Hvis du ikke sender en besked til ejeren, der beskriver problemet, vil der blive vist en besked, før der åbnes en reklamation!

Sådan åbner du en skadeanmeldelse

Efter at have kontaktet aktiearrangøren for mindre end 72 timer siden og ikke modtaget noget svar, skal du gå til subscriptions reached. Vælg det abonnement, der forårsager problemet, ved at klikke på knappen"Se detaljer".

Vælg det abonnement, der ikke virker.

Gå til fanen"Management". Du kan derefter klikke på knappen"Claim".

Åbn kravet fra fanen Administrer abonnement.

Vælg årsagen til klagen, og vælg"Åbn en tvist".

Vælg årsagen til kravet, før du åbner en tvist.

Vi giver 24 timer til at løse situationen med ejeren af abonnementet. Hvis abonnementet ikke virker eller ikke er kompatibelt, vil du blive refunderet.

Hvis ejeren løser dit problem, inden denne tid er gået, kan du lukke kravet.

Hvordan lukker jeg et krav som medabonnent?

Når problemet er blevet løst med ejeren, skal du gå tilbage til den pågældende abonnementsside og klikke på "Luk krav".

Bemærk venligst, at kontakt til vores operatører via e-mail/chat ikke er ensbetydende med, at der indgives en reklamation!