Share-identifikatorerne virker ikke, jeg har ikke adgang. Hvad kan jeg gøre?
Share-identifikatorerne virker ikke, jeg har ikke adgang. Hvad kan jeg gøre?
Benjamin Rodriguez avatar
Skrevet af Benjamin Rodriguez
Opdateret over en uge siden

Hvis du ikke kan få adgang til dit abonnement, skal du kontakte ejeren direkte via chat. De har flere timer til at svare.

Det er afgørende, at alle udvekslinger med andre brugere af dit abonnement udelukkende finder sted på Sharesub. Udveksling af beskeder, betalingsanmodninger eller enhver anden kommunikation vedrørende abonnementet skal derfor ske via vores interne beskedsystem.

Hvordan kontakter jeg ejeren af abonnementet? 👥

Først og fremmest skal du gå til siden Subscriptions Reached og vælge det abonnement, som du oplever et forbindelsesproblem med.

I det følgende eksempel er det problematiske abonnement det, som Jean Michel har foreslået.

Klik på knappen "Chat" for at starte en diskussion med ejeren af abonnementet. Skriv din besked i det dertil indrettede felt, og send den.

Besked skrevet her :

Du har ventet i flere timer på et svar, og du har stadig ikke fået adgang til aktien? ⏳

Derefter, og kun hvis problemet fortsætter, og abonnementsadministratoren ikke har svaret, opfordrer vi dig til at åbne en klage.

Gå til siden Abonnementer, og vælg det problematiske abonnement ved at klikke på"Se detaljer".

Igen er det problematiske abonnement det, som Jean Michel foreslår.

Gå til fanen"Management", og tryk på knappen "Claim".

Vælg årsagen til din klage, og vælg"Åbn en tvist".

Og det var det!

Ejeren af abonnementet har 24 timer til at svare på din klage, og så vil vores team gå videre med at moderere tvisten.

Hvis dit krav accepteres, vil din deltagelse for måneden blive refunderet uden beregning, hvor det er relevant. De gyldige grunde til et krav er anført i den følgende artikel.

Det er strengt forbudt at udveksle personlige data, der ikke er nødvendige for abonnementsdeling, med andre brugere.