Hvordan abonnerer jeg? Hvor kan jeg finde mine loginoplysninger?
Hvordan abonnerer jeg? Hvor kan jeg finde mine loginoplysninger?

Find ud af, hvordan du får adgang til dine forbindelsesoplysninger, så du kan nyde din Sharesub-andel, og hvad du skal gøre i tilfælde af et problem!

Benjamin Rodriguez avatar
Skrevet af Benjamin Rodriguez
Opdateret over en uge siden

Du har lige tilmeldt dig en deleordning og vil naturligvis gerne have gavn af den! 😊

Hvordan overføres loginoplysninger?

• Gå til siden Abonnementer.

• Gå til siden for det nye abonnement ved at klikke på "Vis detaljer" for den tjeneste, du har valgt.

• Under den kontekstafhængige hjælp finder du linket Identifiers/Share og yderligere oplysninger efterladt af ejeren (se billederne nedenfor).

Bemærk venligst: Nogle abonnementer kræver yderligere oplysninger - normalt en e-mailadresse - som du skal give til ejeren.

Hvad skal jeg gøre, hvis oplysningerne er utilstrækkelige? 🔎

Nogle gange fungerer abonnementet via invitation; du skal give ejeren den e-mailadresse, du bruger til at oprette forbindelse til det delte abonnement (og ikke den, der bruges på Sharesub, hvis du bruger en anden e-mailadresse).

For at dele de nødvendige oplysninger med ejeren, skal du kontakte ham/hende.

Det gør du ved at klikke på Chat-knappen øverst til højre på abonnementssiden og skrive en kort besked til dem. Han vil få besked om din anmodning via e-mail og vil vende tilbage til dig snarest.

Alternativt kan du kontakte ham direkte fra chatsiden, hvor du kan se dine samtaler med alle ejerne af de forskellige abonnementer, du har tilmeldt dig.

Sørg for, at du modtager vores e-mails (kampagner eller spam-fanen i din indbakke), så du ikke behøver at vente forgæves på et svar.

Hvad skal jeg gøre, hvis det angivne link eller password ikke virker? 🔑

Hvis adgangskoden eller delingslinket ikke virker, betyder det, at loginoplysningerne er blevet ændret af abonnementsadministratoren, eller at delingslinket er udløbet.

Klik på Chat-knappen øverst til højre på abonnementssiden, og bed dem om at give dig de opdaterede loginoplysninger, eller alternativt om at give dig det opdaterede delingslink.

For mere information om de trin, der skal følges, se venligst følgende artikel: Delingsidentifikatorerne virker ikke, jeg har ikke adgang. Hvad skal jeg gøre?

Hvis ejeren ikke vender tilbage til dig med det samme, skal du ikke bekymre dig; vi giver dem flere timer til at vende tilbage til dig.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke får svar fra ejeren efter at have ventet i flere timer? 🕒

Efter flere timer uden svar, og hvis du oprettede dit abonnement for mere end 24 timer siden, kan du åbne en reklamation og anmode om tilbagebetaling.

🚨 OBS 🚨 At kontakte vores operatører er ikke at åbne en reklamation, og vi behandler ikke reklamationer via chat/mail! Alle de trin, du skal følge for at indgive en klage, er beskrevet i artiklen: Mit abonnement fungerer ikke.

Køb ikke identiske abonnementer, mens du venter på svar fra en arrangør: Så snart du bestiller, er du forpligtet for den aktuelle måned, hvis abonnementet fungerer korrekt.