Mitt konto
Hur tar jag bort mitt Sharesub-konto? 🔚

Hur tar jag bort mitt Sharesub-konto och mina uppgifter? Hur blir det med mitt bankkort?

Julianne avatar
Skrivet av Julianne
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill du radera ditt Sharesub-konto? Innan du fattar ett så radikalt beslut, låt oss ta en stund att fundera över vilka fördelar du skulle förlora.

💸 Maximera dina besparingar: Ta hand om din plånbok och behåll dina surt förvärvade euro där de hör hemma.
🗝️ Njut av premiumtjänster: Dra nytta av kvalitetsabonnemang utan att spränga banken.
🎉 Sprid glädjen: Med abonnemangsdelning gör vi tjänster tillgängliga för fler människor!

Om du trots detta fortfarande vill avsluta din upplevelse på vår plattform, här är de steg som ska följas.

Av säkerhetsskäl kan bankkort endast tas bort månaden efter att en prenumeration har köpts. Du kan ta bort dem från "Betalkort".

Radera ditt Sharesub-konto

Gå med i "Inställningar"-sidan i ditt konto.

När du har kommit till sidansidan Inställningar"klickar du på fliken"Radering".

På den här fliken skriver du meddelandet i motsvarande fält och klickar på den röda knappen"Ta bort mitt konto" till höger om fältet.

⚠️ För att ta bort ditt konto, se till att du inte har några aktuella prenumerationer (delade eller gemensamma).