Alla samlingarBetalning och överföring
Hur hanterar jag mina bankkort/betalningsmetoder? 💳

Hur lägger jag till, ändrar och tar bort ett bankkort som är kopplat till mitt Sharesub-konto?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

⚠️ Du behöver minst ett giltigt kreditkort om du har ett pågående abonnemang.

När du ansluter dig till ett abonnemang krävs ett kreditkort. Du kan lägga till ett kreditkort när som helst här.

⚠️ Tillägget av ett kort valideras genom en betalningsförfrågan på 1€ till din bankanläggning (förauktorisation). Detta belopp återbetalas systematiskt till dig några dagar (3 vid 8 arbetsdagar) efter att kortet lagts till.

LÄGG TILL ETT BANKKORT

För att lägga till ett kort anger du ditt kreditkortsnummer samt sista giltiga månad och år. Ange sedan din CVC-kod och ditt postnummer. Slutligen klickar du på "Lägg till en karta".

Och allt är klart!

TA UT ETT BANKKORT

Du kan se vilka kort som är registrerade på ditt konto genom att klicka här. Välj det kort du vill ha och klicka på knappen "Ta bort" för att ta bort det från ditt konto.