Ta bort mina betalningsuppgifter ❌
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Följ dessa steg för att radera dina betalningsuppgifter:

1) Gå med på sidan Betalningskort sidan från ditt konto.

2) Välj den betalningsmetod du vill ta bort och klicka på"Ta bort".

För att kontrollera om ditt betalkort har dragits in visas följande meddelande på samma sida:

Det kan ta flera dagar innan ditt kort raderas.

Jag kan inte få ut mitt kort, jag förstår inte...

Innan du kontaktar oss, kontrollera att :

• Du har inga aktiva prenumerationer(delade OCH anslutna)

• Ingen direktdebitering från ditt betalkort i slutet av månaden

• Du har inga utestående betalningar på

Av säkerhetsskäl kan kort endast tas bort på begäran under den månad som följer på köpet av abonnemanget !

Om du uppfyller alla dessa villkor kan du ta bort din betalningsmetod direkt från ditt konto.