Alla samlingarMitt konto
Mitt konto är blockerat, jag ser en 403-kod ⛔
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om ditt konto har blockerats är det för att skydda andra användare av plattformen.

När kan mitt konto spärras?

Ditt konto kan spärras om du uppger en falsk identitet eller ett falskt namn. Du kan inte ta emot överföringar utan autentisering.

Om du har förfallna eller obetalda räkningar och är skyldig andra användare pengar kan ditt konto också spärras. Detta scenario inträffar när du inte svarar på e-post- och SMS-påminnelser om uteblivna betalningar. I så fall kommer du att tas bort från dina prenumerationer och ditt konto kommer att blockeras.

Hur häver jag blockeringen av mitt konto?

Om du inte har fått påminnelsemeddelandena uppmanar vi dig att kontrollera mappen "Spam" eller "Kampanjer" och markera våra e-postmeddelanden som "Ej spam/kampanj" eller markera dem som "Viktigt" för att säkerställa att du får våra framtida e-postmeddelanden.

För att betala eventuella utestående belopp måste du logga in på ditt konto och gå till sidan "Betalkort". Lägg till ett giltigt kort med tillräcklig täckning varje månad.

Om du bara har ett kort och du redan har lagt till det, måste du lägga till det igen för att kunna starta om betalningarna manuellt, eftersom våra automatiska betalningsförsök har misslyckats. När kortet har lagts till ska du kontakta oss eller svara på vårt e-postmeddelande om kontoblockering och ange att du redan har lagt till betalkortet och vill att ditt konto ska avblockeras.

Vad händer med mina nuvarande prenumerationer?

Om du har dragits tillbaka från din nuvarande prenumeration, men din plats fortfarande är tillgänglig när du kontaktar oss och dina betalningar är i ordning, kommer du att återinföras i prenumerationerna. Det är dock ditt ansvar att kontakta abonnemangsarrangören för att informera dem om att du har reglerat din situation.

Låt det inte hända igen

Kontoblockeringar är slöseri med tid för dig, vårt supportteam och organisatörerna. För att undvika detta bör du se till att det betalkort du använder på Sharesub har tillräckligt med ström.

Du bör också undvika förbetalda kort som Revolut, Lydia eller andra, som kan ha otillräckliga belopp. Även om de är lämpliga för onlineköp är de inte lämpliga för månadsabonnemang. Om ditt konto blockeras upprepade gånger förbehåller sig vår kundtjänst rätten att vägra att häva blockeringen.