Deezer đŸŽ”

Hur fungerar Deezer-delning? Var finns den tillgÀnglig och hur mÄnga enheter kan jag anvÀnda?

Julianne avatar
Skrivet av Julianne
Uppdaterad för mer Àn en vecka sedan

Deezer Àr en fransk streamingplattform för musik som erbjuder en stor katalog av lÄtar och podcasts. Med en mÄnatlig prenumeration kan anvÀndarna lyssna obegrÀnsat, skapa personliga spellistor och dra nytta av en exceptionell on-demand ljudupplevelse.

Fungerar abonnemangsdelning med Deezer?

​

Ja, Deezer Family-konton Àr utformade för delning. Med Familjeerbjudandet kan du bjuda in upp till 5 extra personer!
​

I vilka lÀnder Àr Deezer tillgÀngligt?

Deezer Ă€r tillgĂ€ngligt i över 180 lĂ€nder, inklusive följande: Albanien, Andorra, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Moldavien, Monaco, NederlĂ€nderna, Polen, Portugal, RumĂ€nien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Österrike.
​

Med Deezer kan du Àndra det land som Àr kopplat till ditt innehÄll, vilket ger dig friheten att lyssna pÄ J-pop i Frankrike eller Bossa Nova pÄ Island. Du kan anpassa rekommendationerna efter var du befinner dig, oavsett om du anvÀnder mobilen eller datorn.

​​

Hur mÄnga enheter kan jag anvÀnda för att njuta av min Deezer-prenumeration?

Du kan dela Deezer Family med upp till 6 familjemedlemmar.

Du kan ansluta upp till 13 enheter, dÀr administratören kan koppla till 3 anslutna enheter och varje ytterligare familjemedlem kan koppla till 2 enheter vardera.

Hur delar jag min Deezer-prenumeration?

Följ stegen i den hÀr artikeln för att dela en prenumeration.

PÄ din delade prenumerationssida mÄste du ange Deezers inbjudningslÀnk.

GÄ till Deezer för att fÄ inbjudningslÀnken till din Sharesub-aktie.

• GĂ„ till fliken InstĂ€llningar och vĂ€lj sedan alternativet Medlemmar.

• VĂ€lj sedan LĂ€gg till en medlem.

• VĂ€lj sedan "Skicka en inbjudan".

• Slutligen kopierar du inbjudningslĂ€nken frĂ„n Deezer och klistrar in den pĂ„ din delade prenumerationssida för att bjuda in dem.

För att dra nytta av Deezer Family mÄste administratören vara minst 15 Är gammal.

För att ta bort en medprenumerant frÄn din Deezer-familjegrupp:

• GĂ„ till fliken InstĂ€llningar och vĂ€lj sedan alternativet Medlemmar.

• Markera de tre punkterna och vĂ€lj "Ta bort denna medlem".

• VĂ€lj OK för att bekrĂ€fta.
    ​

Oberoende konton som du tar ut kommer att ÄtergÄ till ett Deezer Free-erbjudande.

​

​

Hur delar jag en Deezer-prenumeration pÄ Sharesub?

För att göra detta, gÄ med pÄ Deezer Subscription Sharing-sidan.

Kontrollera att administratörskontot och det konto du vill ansluta till finns i samma land.

VÀlj en Àgare. NÀr du har gjort ditt val klickar du pÄ"Jag prenumererar".
​

Om erbjudandet motsvarar det du sökte, bekrÀfta detta genom att klicka pÄ den andra rubriken"Jag prenumererar". Du kommer sedan att omdirigeras till betalningssidan.
​

Observera att anvÀndarna betalar en proportionell andel av den aktuella mÄnaden för den första mÄnaden, vilket innebÀr en betydande ekonomisk fördel. I skÀrmdumpen ovan ansluter sig anvÀndaren till prenumerationen den 29:e i en 30-dagars mÄnad.

PÄ den hÀr sidan anger du dina betalningsuppgifter och bekrÀftar betalningen med din mobilapplikation.

Nu Àr du klar med din Deezer-prenumeration!

Hur kan jag dra nytta av min nya Deezer-prenumeration?

GÀsterna fÄr en lÀnk för att ansluta sig och mÄste logga in (eller registrera sig) med sitt konto.

För att dra nytta av din prenumeration, gÄ till ditt konto och gÄ till sidan Prenumerationer. Klicka pÄ"Se detaljer" för din Deezer-prenumeration.
​

​

Information om hur du fÄr tillgÄng till aktien finns pÄ denna sida. Kopiera inbjudningslÀnken och klistra in den i en ny flik.

Kopiera och klistra sedan in inbjudningslÀnken i ditt sökfÀlt.

Du bör omdirigeras till nÀsta sida. Klicka pÄ "Acceptera inbjudan".

NÀr du har nÄtt lÀnken mÄste du logga in pÄ ditt Deezer-konto.

Logga sedan in (eller skapa ett konto om du inte redan har gjort det).
​

​
Nu kan du njuta av din prenumeration!

Om lÀnken har gÄtt ut kan du öppna den i privat lÀge i din webblÀsare. Om detta inte lyckas kan du be aktiechefen att skicka en ny inbjudan via Sharesub-chatten.