kopen
Hoe schrijf ik me in? Waar kan ik mijn inloggegevens vinden?
Hoe schrijf ik me in? Waar kan ik mijn inloggegevens vinden?

Ontdek hoe je toegang krijgt tot je verbindingsgegevens om van je Sharesub-aandeel te genieten en wat je moet doen in het geval van een probleem!

Benjamin Rodriguez avatar
Geschreven door Benjamin Rodriguez
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je bent net lid geworden van een deelprogramma en je wilt er natuurlijk van profiteren! 😊

Hoe worden inloggegevens verzonden?

• Ga naar de pagina Abonnementen.

• Ga naar de pagina van het nieuwe abonnement door te klikken op "Bekijk details" voor de service van je keuze.

• Onder de contextgevoelige Help vind je de link Identifiers/Share en aanvullende informatie die de eigenaar heeft achtergelaten (zie onderstaande afbeeldingen).

Let op: Voor sommige abonnementen heb je extra informatie nodig - meestal een e-mailadres - die je aan de eigenaar moet verstrekken.

Wat moet ik doen als de verstrekte informatie onvoldoende is? 🔎

Soms werkt het abonnement op uitnodiging; je moet de eigenaar het e-mailadres geven dat je gebruikt om verbinding te maken met het gedeelde abonnement (en niet het e-mailadres dat wordt gebruikt op Sharesub als je een ander e-mailadres gebruikt).

Om de nodige informatie met de eigenaar te delen, moet je contact met hem/haar opnemen.

Klik hiervoor op de knop Chat rechtsboven op de inschrijvingspagina en schrijf een kort bericht. Hij wordt per e-mail op de hoogte gebracht van uw verzoek en zal binnenkort contact met u opnemen.

Je kunt ook rechtstreeks contact met hem opnemen via de Chat-pagina, waar je je gesprekken kunt bekijken met alle eigenaren van de verschillende abonnementen waarbij je bent aangesloten.

Zorg ervoor dat je onze e-mails ontvangt (promoties of spamtab in je inbox), zodat je niet tevergeefs op een antwoord hoeft te wachten.

Wat moet ik doen als de link of het wachtwoord niet werkt? 🔑

Als het wachtwoord of de link voor delen niet werkt, betekent dit dat de aanmeldingsgegevens zijn gewijzigd door de abonnementenbeheerder of dat de link voor delen is verlopen.

Klik op de knop Chat rechtsboven op de inschrijvingspagina en vraag hen om je de bijgewerkte aanmeldingsgegevens te geven of om je de bijgewerkte link voor delen te geven.

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over de te volgen stappen: De deelkoppelingen werken niet, ik heb geen toegang. Wat moet ik doen?

Als de eigenaar niet meteen contact met je opneemt, maak je dan geen zorgen; we geven ze een paar uur de tijd om contact met je op te nemen.

Wat moet ik doen als ik na enkele uren wachten geen antwoord krijg van de eigenaar? 🕒

Na enkele uren zonder antwoord, en als u uw abonnement meer dan 24 uur geleden hebt afgesloten, kunt u een claim openen en uw geld terugvragen.

🚨 LET OP 🚨 Contact opnemen met onze operators betekent niet dat er een claim wordt geopend, en we verwerken geen claims via chat/mail! Alle stappen die je moet volgen om een klacht in te dienen staan beschreven in het artikel: Mijn abonnement werkt niet.

Koop geen identieke abonnementen terwijl je wacht op antwoord van een organisator: zodra je een bestelling plaatst, ben je voor de huidige maand gebonden als het abonnement goed werkt.