Vertrouwen en veiligheid
De eigenaar verandert vaak zijn inloggegevens, wat moet ik doen?
De eigenaar verandert vaak zijn inloggegevens, wat moet ik doen?
Benjamin Rodriguez avatar
Geschreven door Benjamin Rodriguez
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hebt je ingeschreven voor een gedeeld abonnement, maar de eigenaar verandert regelmatig zijn inloggegevens en dit zit je dwars?

Ter informatie: alle eigenaren moeten hun wachtwoord wijzigen zodra een mede-abonnee het abonnement verlaat. Dit is nodig om de veiligheid van het abonnement voor de eigenaar en jezelf als mede-abonnee te garanderen. Dit is een van de weinige kleine beperkingen van het delen van abonnementen.

Aan de andere kant, als de eigenaar zijn inloggegevens (e-mail en wachtwoord) meerdere keren wijzigt zonder geldige reden en de accounts niet van hem lijken te zijn, dan moet deze anomalie worden gemeld omdat het een verdachte activiteit kan zijn die in strijd is met onze AVG.

Wees gerust. Als onderdeel van onze inspanningen om de soepele werking en naleving van Sharesub-abonnementen voor onze gebruikers te garanderen, zijn we voortdurend op zoek naar elke vorm van ongewone activiteit op ons platform. Om dit te doen, gebruiken we onze eigen aangepaste software voor fraudedetectie, een toegewijd moderatieteam of een combinatie van beide.

Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice via chat.