🔎 Prioriteitsherabonnement
Wat is het?
Als je abonnement eindigt zonder dat je het zelf hebt verlaten (claim goedgekeurd, de eigenaar heeft het delen beëindigd of je verwijderd), voegt het prioriteitsherabonnement je automatisch toe aan een ander identiek abonnement: zelfde aanbod, hetzelfde land, bij een andere eigenaar.
Je hoeft niet zelf naar een nieuwe groep te zoeken.
Geldt dit voor mijn abonnement?
Alleen als aan alle volgende voorwaarden is voldaan:
de optie „Prioriteitsherabonnement“ is beschikbaar voor dit aanbod: deze verschijnt op het tabblad „Beheer“ van het abonnement. Als je deze optie niet ziet, is ze niet beschikbaar voor dit aanbod;
de optie is ingeschakeld (deze is standaard ingeschakeld wanneer ze beschikbaar is) en je hebt deze niet uitgeschakeld toen je je claim indiende;
je hebt het abonnement niet zelf verlaten;
je hebt niet al een ander actief abonnement van hetzelfde aanbod;
op het moment dat het abonnement eindigde, was er een identiek openbaar abonnement met een vrije plek beschikbaar;
de betaling voor het nieuwe abonnement is geaccepteerd.
Hoe vind ik mijn nieuwe abonnement?
Het verschijnt bij je Deelnemende abonnementen, naast het oude abonnement, met een eigen eigenaar en een eigen chat.
De toegangsgegevens zijn beschikbaar op de pagina van het nieuwe abonnement of worden door de nieuwe eigenaar in deze chat met je gedeeld.
Voor het nieuwe abonnement wordt een afzonderlijke betaling uitgevoerd via je opgeslagen betaalmethode.
Er verschijnt niets?
Dit betekent dat er geen identiek abonnement beschikbaar was of dat de betaling is geweigerd (in dat geval ontvang je een e-mail over de mislukte betaling).
Je kunt zelf vanuit de catalogus deelnemen aan een nieuw abonnement, nadat je indien nodig je betaalmethode hebt bijgewerkt.
Je oude abonnement wordt terugbetaald volgens de beslissing over de claim of de beëindiging van het delen.
Hoe schakel ik de optie uit?
Ga naar „Deelnemende abonnementen“ › „Details bekijken“ › tabblad „Beheer“ › „Prioriteitsherabonnement“ en schakel de optie uit.
Bij het indienen van een claim kun je de optie voor prioriteitsherabonnement ook uitvinken.
Je wilde dit nieuwe abonnement niet of je bent al lid geworden van een andere groep?
Verlaat het nieuwe abonnement niet: neem contact met ons op via „Contact opnemen met de Sharesub-support“ en vermeld beide abonnementen.
Als je het abonnement verlaat, verlies je de mogelijkheid om een terugbetaling te ontvangen.
