🔎 Prioritetna ponovna pretplata
Šta je to?
Ako se vaša pretplata završi, a da je sami niste napustili (reklamacija odobrena, vlasnik je prekinuo dijeljenje ili vas je vlasnik uklonio), prioritetna ponovna pretplata vas automatski dodaje na drugu identičnu pretplatu: ista ponuda, ista država, kod drugog vlasnika.
Ne morate tražiti novu grupu.
Da li se ovo odnosi na moju pretplatu?
Samo ako su ispunjeni svi sljedeći uslovi:
opcija „Prioritetna ponovna pretplata“ postoji za ovu ponudu: pojavljuje se u kartici „Upravljanje“ u okviru pretplate. Ako je ne vidite, ova ponuda nema tu opciju;
opcija je aktivirana (po zadanim postavkama je aktivirana kada postoji) i niste je deaktivirali prilikom podnošenja reklamacije;
sami niste napustili pretplatu;
već nemate drugu aktivnu pretplatu za istu ponudu;
u trenutku prekida bila je dostupna identična javna pretplata sa slobodnim mjestom;
plaćanje nove pretplate je prihvaćeno.
Kako mogu pronaći svoju novu pretplatu?
Pojavit će se u vašim Pridruženim pretplatama, pored stare, sa svojim vlasnikom i vlastitim chatom.
Pristupni podaci bit će vam dostupni na njenoj stranici ili će vam ih novi vlasnik poslati putem ovog chata.
Nova pretplata ima zasebno plaćanje, izvršeno putem vašeg sačuvanog načina plaćanja.
Ništa se ne pojavljuje?
To znači da nijedna identična pretplata nije bila dostupna ili da je plaćanje odbijeno (u tom slučaju ćete primiti e-mail o neuspješnom plaćanju).
Možete se sami pridružiti novoj pretplati iz kataloga, nakon što po potrebi ažurirate svoj način plaćanja.
Vaša stara pretplata bit će refundirana u skladu s odlukom o reklamaciji ili prekidom dijeljenja.
Kako deaktivirati opciju?
U odjeljku „Pridružene pretplate“ › „Pogledaj detalje“ › kartica „Upravljanje“ › „Prioritetna ponovna pretplata“, deaktivirajte prekidač.
Prilikom podnošenja reklamacije također možete ukloniti oznaku iz polja za prioritetnu ponovnu pretplatu.
Niste željeli ovu novu pretplatu ili ste se već pridružili drugoj grupi?
Nemojte napustiti novu pretplatu: kontaktirajte nas putem opcije „Kontaktirajte Sharesub podršku“ i navedite obje pretplate.
Napustite li pretplatu, izgubit ćete mogućnost povrata novca.
