Alla samlingarBetalning och överföring
Jag kan inte se mina prenumeranters betalningar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du har skapat en delad prenumeration och välkomnat dina första medprenumeranter: Grattis!

Nu vill du kontrollera deras betalningar för att se till att allt går smidigt. Så här gör du:

Logga in
Från ditt konto går du till Delade prenumerationer
Välj den prenumeration du vill se och klicka på "Visa detaljer"
På fliken "Betalningar" kan du se dina medprenumeranters betalningshistorik för varje månad som du har delat

Betalningar från mina prenumeranter

Så där ja! Du kan nu se dina medprenumeranters betalningar. Om du har några ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig!

Observera: den aktuella månaden visas inte i din plånbok, eftersom betalningar görs i slutet av månaden till användarens verifierade kort.
En användares första betalning kommer att vara för ett belopp som är lägre än prenumerationspriset. Betalningar görs i slutet av månaden på Sharesub, så den första månaden kommer att betalas pro rata. Om en användare ansluter sig till din prenumeration i mitten av månaden kommer de att betala halva det planerade beloppet. Alla efterföljande betalningar kommer att göras i sin helhet, naturligtvis.