Deel
Hoe kan ik als eigenaar een plaats op mijn abonnement toevoegen of verwijderen?
Hoe kan ik als eigenaar een plaats op mijn abonnement toevoegen of verwijderen?

Ik heb een seizoenskaart die ik deel, en ik wil het aantal zitplaatsen dat ik aanbied wijzigen. Hoe ga je te werk?

Julianne avatar
Geschreven door Julianne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je een stoel toevoegen aan of verwijderen uit je abonnement? Maak je geen zorgen! Je kunt deze handeling zelf uitvoeren, zonder dat je contact hoeft op te nemen met ons ondersteuningsteam.

Ga eerst naar de "Gedeelde abonnementen".

Selecteer vervolgens het abonnement dat u wilt wijzigen.

Klik op het tabblad"Abonnees". Hier kun je naar wens een stoel toevoegen of verwijderen.

Voorbeeld ter illustratie

Je deelt een seizoenskaart met maximaal 4 plaatsen. Je hebt momenteel 3 mede-abonnees die zich bij jouw aandeel hebben aangesloten.

Hier kun je een stoel aan het abonnement toevoegen door linksonder te klikken.

Is de extra ruimte niet langer beschikbaar? Je kunt het verwijderen door rechtsonder op de prullenbak te klikken.

⚠️ Je kunt een stoel die bezet is door een medeabonnee niet verwijderen en ook geen stoel toevoegen als het maximale aantal door je abonnementenplatform toegestane plaatsen is bereikt.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.