Deel
Waarom je gegevens wijzigen als een mede-abonnee vertrekt?

Waarom moet ik mijn wachtwoord of uitnodigingslink wijzigen als een mede-abonnee mijn deel verlaat?

Julianne avatar
Geschreven door Julianne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je abonnement inloggegevens gebruikt, moet je je wachtwoord bijwerken zodra een mede-abonnee je deel verlaat. Dit voorkomt ongeoorloofd gebruik van uw account en zorgt ervoor dat uw abonnement goed blijft werken voor uw andere abonnees en dat uw persoonlijke gegevens veilig blijven.

Zorg er bij abonnementen op basis van uitnodigingen voor dat de uitgaande mede-abonnee correct is verwijderd uit je deelgroep van de voorgestelde service. Dit zorgt ervoor dat alleen bevoegde gebruikers toegang hebben tot je aandeel en voorkomt elk risico op geschillen.

Zodra de ruimte is vrijgemaakt, vergeet dan niet om de uitnodigingskoppelingen bij te werken, die na enkele dagen verlopen voor je nieuwe mede-abonnees.